Onderkleding

Thermolactyl voor dames

Thermolactyl ondergaat een revolutie! Je zult ons warme ondergoed niet meer alleen kiezen omdat het je gegarandeerd warm houdt. De hemdjes, tops en T-shirts met korte en lange mouwen van de nieuwe collectie Thermolactyl zijn zo stijlvol dat je er graag mee zult lopen pronken. Nieuwe innovatie: een Thermolactyl Sensitive-vezel die bovendien ook je huid verzorgt!

48 artikelen
Onderkleding

Op zijn 65e verjaardag moet de Thermolactyl-vezel zich niet meer bewijzen. Thermolactyl was ooit het eerste intelligente textiel op de markt en is vandaag nog steeds het meest verwarmende textiel. Het is efficiënter, zachter, fijner en lichter dan zijn concurrenten en is het enige textiel waarop een levenslange garantie wordt geboden.



Warm EN trendy

We hebben het warme onderhemd lang enkel in zijn basic versie gekend: het witte of blauwe T-shirt met korte en lange mouwen. En uiteraard verstopten we het onder onze blouse of trui. Nooit of nooit zouden we aan iemand verteld hebben dat we een Damart Thermolactyl droegen, en al zeker niet op kantoor!

Maar dat is verleden tijd! Kom maar uit de kast met Damart! Want Thermolactyl is nu stijlvol en zelfs trendy!

Ontwerpers, stylisten en watchers hebben met hart en ziel gewerkt aan nieuwe, heel vrouwelijke modellen. Mooie kantdetails, luipaardprints, glamoureuze body’s, ons Thermolactyl wordt zo verleidelijk dat we bijna zouden vergeten dat het ons warm houdt.



Niet enkel als ondergoed

Deze winter zullen we niet meer twijfelen om met ons Damart-T-shirt te pronken op een mooie rok of een broek. De nieuwe collectie T-shirts met lange mouwen in Thermolactyl biedt je heel mooie prints, kleuren en motieven met kant. Met warmtegraad 2 moet je er zelfs geen cardigan meer over aandoen. Wist je dat we ook donsjassen hebben met een Thermolactyl-voering?



Thermolactyl zorgt voor onze huid

We weten het allemaal, de koude droogt onze huid uit. Tijdens de winter trekt de gevoelige huid overal. De ingenieurs van Damart hebben er iets op gevonden en stellen een nieuw assortiment lingerie voor in Thermolactyl Sensitive.

Het elastische tricot werkt als een tweede huid die ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd blijft. Resultaat: 21% meer hydratatie. De huid blijft voelbaar soepeler, zonder toegevoegde, chemische bestanddelen!

Zin om het te proberen? Ontdek het Thermolactyl Sensitive-ondergoed nu!