Pyjama's

Een nieuwe pyjama nodig? Afhankelijk van het seizoen, vinden we het fijn de nachtkleding garderobe te variëren. 'S Morgens is het fijn om een badjas aan te doen of op te warmen met een kamerjas. Elegant en verfijnd, pyjama's kunnen 's morgens of op luie dagen als huiskledij worden gedragen. Damart biedt een ruime selectie van nachtkleding in allerlei kleuren en prints.

61 artikelen
1
2
>
Pyjama's

Pyjama's, een stukje ultieme comfort

Als er een kledingstuk is waarin men zich comfortabel en vrij voelt in beweging is dit wel de pyjama. Dit tweedelige kledingstuk kan bestaan uit een shirt met lange of korte mouwen en een lange, driekwart of korte broek met een elastische band.

De pyjama kan van verschillende materialen zijn gemaakt: katoen, satijn, Thermolactyl ... Dit is een tissue gemaakt door Damart, met verschillende warmte graden tegen de kou tijdens het slapen.

De pyjama is een onderdeel van de kleding die je in alle kleuren kunt dragen, pasteltinten, neutrale tinten, met meer hippe kleuren: marine, groen, blauw, rood, geel, wit .... De motieven kunnen grafisch zijn of richting de planten, bladeren en bloemen prints gaan.