Home>Thermisch ondergoed>Dames>Nacht, pyjama's
Nacht, pyjama's

Warmte en comfort nodig voor de nacht? De pyjama is een onmisbaar stuk nachtkleding dat we kiezen afhankelijk van het seizoen. Het bestaat uit twee stukken: een los T-shirt en een broek. De nachtjapon heeft op zijn beurt de vorm van een maxi T-shirt. Damart verkleint zijn assortiment pyjama's in alle kleuren, van maat 38 tot 52.

26 artikelen
Nacht, pyjama's

Thermolactyl® warme winterpyjama's

In de winter waarderen we warme materialen zonder de lagen te vermenigvuldigen. Thermolactyl® is een dunne stof dat werkt als een thermische isolator, die actief beschermt tegen koude. Met een zachte aanraking heeft Thermolactyl® een gemengde samenstelling van polyester en viscose voor maximaal comfort. De donzige binnenkant van de pyjama voelt aangenaam aan, in direct contact met de huid. Voor de zomer kiezen we meer voor natuurlijke en lichte materialen zoals katoen.

De damart pyjamasnit is recht en soepel om een ​​grote bewegingsvrijheid te bieden en de houding tijdens de nacht niet te belemmeren. Het is gemakkelijk aan te trekken voor mensen die moeite hebben met bewegen. De pyjamabroek heeft een elastische tailleband om de taille niet te strak te maken. De pyjamatop heeft vaak een basic en minimalistische snit met lange mouwen en een ronde hals.Wat is het motief voor een Damart-pyjama?

Voor pyjama's kunnen we kleurrijke prints nemen. Voor meer soberheid houden we van lichte prints zoals veren, bloemen, bladeren of een Japans motief. Alle kleuren zijn toegestaan: van zwart tot grijs, via roze, blauw, groen of ecru. Het kan zeer vrouwelijk zijn en kanten details bevatten of in een transparante stof, zoals satijn, gemaakt zijn.