Home>Thermisch ondergoed>Heren>Nacht, pyjama's
Nacht, pyjama's

Wilt u 's nachts uw temperatuur regelen, voor meer warmte en comfort? De tweedelige pyjama is essentieel om je bewegingsvrijheid de hele nacht door te behouden. Met zachte, vloeiende en comfortabele nachtkledingstukken begint je comfort ’s avonds vanaf je douchemoment en gaat door tot aan het ontwaken. Damart biedt een assortiment pyjama's in sobere en neutrale tinten, in de vorm van een nauwsluitend T-shirt en vloeiende pyjamabroek, van maat S tot XXL.

6 artikelen
Nacht, pyjama's

Een pyjama aangepast aan het winterseizoen in Thermolactyl®

In de winter kiezen we natuurlijk voor warme materialen. In bed willen we comfortabel te liggen, zonder ons in verschillende kledinglagen te wikkelen. De rechte en soepele pyjama moet comfort bieden. De pyjamabroek is ontworpen met een elastische tailleband om comfortabel in de taille te zitten. Met zijn basic snit heeft de pyjamatop lange mouwen om je de hele nacht warm te houden.

Thermolactyl® is een materiaal waarvan de primaire functie een thermische isolator is, die fungeert als een actieve bescherming tegen koude. Gemaakt van polyester en viscose, voelt Thermolactyl® zacht aan en heeft het een luchtige binnenkant, die een aangename aanraking op de huid heeft. Voor zonnige dagen hebben natuurlijke en ademende materialen zoals katoen de voorkeur.Welke motief voor een Damart mannen pyjama?

Voor herenpyjama's zijn de patronen klassiek en sober, zoals geometrische vormen en strepen. Kleine afzonderlijke afdrukken hebben de voorkeur. Donkere kleuren zijn vereist: zwart, grijs, groen, bordeauxrood, bruin, marineblauw ... De pyjama’s van Damart zijn eenvoudig in onderhoud en machine wasbaar.