Home>Heren>Afdelingen>Lange onderbroeken
Lange onderbroeken

Lange onderbroeken mannen - Thermolactyl

Om ‘s winters buiten te werken of om te skiën bijvoorbeeld, is er niets zo goed als de lange onderbroeken in Thermolactyl om je benen lekker warm te houden. Ze sluiten aan op de huid en kunnen dus discreet onder een broek worden gedragen. Ze garanderen je een optimaal thermisch comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

5 artikelen
Lange onderbroeken

De lange onderbroeken in Thermolactyl worden op de huid gedragen en worden op prijs gesteld door mannen van alle leeftijden. Ze zijn perfect als het bijtend koud is of als er een laagje sneeuw ligt. Ze zorgen ervoor dat je de hele dag buiten kunt blijven om te werken, tuinieren of skiën zonder het koud te krijgen.

“Koud, ik? Nooit! Ken je deze bekende slagzin die al 65 jaar meegaat?

De unieke technologie van de textielvezel Thermolactyl heeft een structuur zoals dubbelglas. Hij houdt miljoenen luchtbelletjes vast om de huid te isoleren, terwijl de huid goed kan ademen.

De lange onderbroeken in Thermolactyl bestaan in verschillende warmteniveaus, die worden uitgedrukt met een cijfer. Niveau 5 is bedoeld voor erge koude. Voor een comfortabele warmte raden wij niveau 3 aan.

Voor een optimaal thermisch comfort voor heel uw lichaam, bevelen wij ook de bijpassende T-shirts met lange mouwen aan. Een ondergoedensemble voor mannen in Thermolactyl houdt je zelfs ónder de sneeuw warm!