Wellness  

Voel je op en top gekleed. Met kleine accessoires voelt je je elke dag op je beste, je voelt minder pijn en bent minder gespannen. Sommige accessoires zijn specifiek ontworpen om het jou onderweg gemakkelijk te maken, van 's morgens bij het opstaan tot 's avonds het slapengaan. Damart biedt je accessoires voor je welzijn, doch deze vervangen je medische hulpmiddelen niet.
Rug & gewrichten
Beauty
Voetverzorging

Accessoires voor het welzijn van je lichaam

Ontspannen bewegen is niet altijd eenvoudig als je last hebt van gewrichtspijn of je moeite hebt met lopen. Bepaalde accessoires kunnen ondersteuning bieden voor rug en gewrichten, en verergering voorkomen. Een orthese kan pijn aan handen en voeten helpen verminderen, terwijl de mobiliteit behouden blijft. Een manchet vermindert spier- of peespijn, zonder de beweging te belemmeren.

De steunriem voor de lenden kan pijn in de onderrug verminderen, want de band trekt samen en Thermolactyl verwarmt het lichaamsdeel. De schoudervulling verwarmt het bovenlichaam, dat de neiging heeft bij koude samen te krimpen en scheef te trekken. De kniespieren en knieschijven kunnen na verloop van tijd kwetsbaarder worden. Met een kniebeschermer ondersteun je deze.

Damart biedt ook afslankaccessoires zoals gaines, voedingssupplementen, incontinentiehygiëne en eaux de parfum.

Accessoires die je helpen bij het gaan en lopen

Om elke dag fit te blijven is wandelen een essentiële fysieke activiteit. Voetpijn kan dat verhinderen. Accessoires kunnen helpen bij de voetverzorging, zoals steunzolen, voetkussentjes, crème tegen verharde hoornlaag, beschermers voor gevoelige voeten, teenscheiders... Je kan elke dag beschermers voor tenen en zolen dragen.