Home>Dames>Afdelingen>Jassen & vesten
Jassen & vesten

Vesten

Je eerste bescherming tegen koude en regen. Vesten en mantels zijn onze vaste bondgenoten in de herfst en winter. De nieuwe collectie omvat uiteenlopende stijlen, van heel klassiek tot heel trendy. Je vindt elegante parka’s, wollen mantels en vesten, maar ook bombers, effen of met print, voor een stijlvolle casual outfit. Zonder de onmisbare donsjassen te vergeten die je lekker warm houden op de koudste dagen.

54 artikelen
1
2
>
Jassen & vesten

Bij slecht weer zijn ze je meest waardevolle buffer, maar ze spelen ook een esthetische rol in bij je outfit. Damart mantels en jassen voor dames moet je onmiddellijk ontdekken, ongeacht het seizoen.

De jas, een onmiskenbare warmte-item

Lang of kort, met of zonder kap, voor extreme kou of gewoon voor dagelijks gebruik, de jas heeft het voordeel dat hij veelzijdig is. De meeste houden ervan en het stelt je in staat om altijd het juiste model te vinden met het oog op het volgende seizoen.

Heb je snel kou, hou je niet van verschillende lagen kleding of ben je voorzichtig met de milde temperaturen in de ochtend tot laat in de lente? Daarom stelt Damart je voor om te kiezen voor zijn waterafstotende parka al dan niet gevoerd in Thermolactyl. Dankzij hem ben je goed beschermd in de koele ochtend en klaar voor alle stormen.

Op zoek naar een praktische jas die je bewegingen niet belemmert en waarmee je actief kunt zijn zonder aan comfort te verliezen? De licht gewatteerde donsjas, gestreept of iriserend, is de beste bondgenoot.

De waterdichtheid en elegantie van het middenseizoenjasje

In de herfst, net zoals in de lente en zelfs regelmatig in de zomer, zijn er milde temperaturen, die gepaard gaan met vochtig weer.

Daarom is het middenseizoenjasje een pluspunt. In de stad of op het platteland, het begeleidt je dagen en beschermt je doeltreffend tegen wind en soms onvoorspelbare regenval.

Softshell-parka voor ongeëvenaarde weerstand en comfort voor alle elementen, waterafstotende gewatteerde parka om comfort en bescherming te combineren in alle weersomstandigheden of een korte jacquard gebreide jack voor zonnige dagen, je hoeft enkel je favoriet te kiezen of waarom niet een model van elk om je kleerkast te organiseren.