Home>Heren>Afdelingen>Pantoffels, muiltjes
Pantoffels, muiltjes

Pantoffels en instappers voor heren

Wil je graag sneakers of pantoffels voor een maximum aan comfort en een warm gevoel? Het is essentieel een model te kiezen waarbij elke dag een goed gevoel gegarandeerd wordt. Voor mannen presenteert Damart alle modellen voor sneakers en pantoffels van maat 40 tot 46, sommige gemengde modellen beginnen vanaf maat 36. Voor de winter hebben we graag sneakers, ontworpen in een isolerend materiaal op thermisch niveau, op basis van een unieke stof als thermolactyl van Damart.

9 artikelen
Pantoffels, muiltjes

Klassieke en tijdloze sneakers en pantoffels.

Sneakers zijn gesloten pantoffelmodellen die echt comfort bieden. Voor de winter presenteer Damart sneakers om de voeten warm te houden, zelfs als de temperatuur zakt.

Hoe sneakers kiezen?

Er zijn verschillende criteria voor het kiezen van comfortabele schoenen voor het dagelijkse leven:

  • Het materiaal naargelang het seizoen, zoals textiel, wol of schapenwol;


  • Een model en een voering om slechte geuren te beperken;


  • Stabiliteit door een kleine hak van 2cm om zich perfect aan te passen aan de voet en een betere veiligheid te bieden;


  • De resistentie tegen het verslijten van de materialen.


Heb je problemen om je schoenen aan te trekken?

Mensen met speciale behoeften kunnen een perfect paar schoenen vinden die zich aan alle soorten voeten aanpassen, met elastische materialen en een velcrosluiting of schoenen voor brede voeten.

Pantoffels, open sneakers om snel aan te trekken.

Pantoffels zijn modellen die heel het jaar door gedragen kunnen worden en ze hebben het voordeel dat ze makkelijk aan te trekken zijn als je uit het bed stapt of als je op blote voeten loopt. Aan de binnenkant kunnen ze een effectieve thermische isolatie hebben, zoals thermolactyl, beschikbaar voor pantoffels, om warmte te behouden zoals bij sneakers. Een ademend textiel vermijdt geuren.