Dames

Geef pit aan uw look, kies voor kleur !

Dus verwen jezelf met de nieuwe damescollectie. Een Lente-Zomercollectie voor een vlotte vrouwelijke look, stijlvol en comfortabel.
Nieuw
Mantels en vesten
Schoenen
Accessoires

Een complete dressing bij

Damart voor je garderobe, ben je op zoek naar kwaliteitskledij, duurzaam en heerlijk om te dragen, zonder af te wijken van de stijl en wat je leuk vindt? Het is zonder twijfel tijd dat je de Damart-vrouwencategorie ontdekt.

Marinière, cardigan, blouse, pull, jurk, rok, elastische broek, jeans en shorts, maar ook pyjama's, kamerjas of nachtjapon, alle essentiële elementen je vind hier voor een praktische dressing. Vind dus elke ochtend de kleding die je graag draagt en geniet van een zorgvuldige en herkenbare confectie kwaliteit.

Dankzij de nieuwe confectie collectie van Damart durf je ook de vloeiende materialen aan die goed op je lichaam vallen, elke dag kleur en patronen die je blij maken.Schoenen en accessoires voor jou

Damart gaat niet alleen om warm ondergoed dat goed is om aan te trekken in het midden van de winter. Voor je dagelijkse activiteiten, om te gaan werken, voor een wandeling of om uren te winkelen, de schoenen, sandalen, sneakers, mocassins of Derbies van Damart begeleiden je.

Trakteer jezelf op een van onze handtassen in het koningsblauw of zonnegeel, een bijpassende sjaal of waarom niet, een splitlederen riem en een juweeltje voor een vrouwelijke toets om ze te accessoriseren.

Het is duidelijk dat je jezelf op een trendy en tijdloze manier kunt uitleven, ongeacht je stijl, urbain, trendy of landelijk. Van top tot teen en zelfs 's nachts, kleed je je in Damart en creëer je een stijl die altijd overal boven staat !

 
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK