Home>Thermisch ondergoed>Dames>Schoenen, pantoffels
Schoenen, pantoffels

Schoenen en pantoffels voor dames in Thermolactyl

Weg met koude voeten! Of het nu binnen is of buiten, pantoffels en schoenen in Thermolactyl volgen je overal! Met hun zachte en warme voering zullen de sneakers, boots, pantoffels en muiltjes je zeker verleiden, ongeacht je stijl.

22 artikelen
Schoenen, pantoffels

Schoenen in Thermolactyl

Wat is er in de winter belangrijker dan warme, droge voeten wanneer je door de regen en de sneeuw moet ploeteren? 65 jaar geleden bedachten onze ingenieurs het bekende verwarmende textiel Thermolactyl en sindsdien zijn we blijven innoveren. Zo gebruiken we Thermolactyl vandaag ook voor de zones met veel wrijving, zoals de voering van schoenen.

Ben je op zoek naar een ontspannen look, dan stellen onze stylisten je een lage of hoge sneaker voor in Thermolactyl. Ze zijn zeer comfortabel en ideaal voor lange ontspannende wandelingen of voor beroepen waarbij voeten veel belast worden.

Een chiquere outfit wordt dan weer prachtig gecombineerd met klassieke zwarte boots in Thermolactyl in kalfsleder. Wil je wat meer fantasie? Wij zijn helemaal weg van de boots in paprikakleurig kalfsleder. Op en top trendy!Pantoffels in Thermolactyl

Het is niet omdat we onze schoenen en sokken uittrekken, dat we dan maar kou moeten lijden. Pantoffels, binnenhuissokken, laarsjes en muiltjes beschermen onze voeten tegen de ijskoude vloer. De zeer mooie, comfortabele pantoffels in Thermolactyl zijn ideaal om te cocoonen maar evengoed geschikt voor huishoudelijke taken.