Home>Onderkleding>Kinderen>Lange onderbroeken
Lange onderbroeken

Heeft uw kind meer warmte nodig in de winter? lange leggings dragen bij aan het behoud van de warmte in de benen, onder een spijkerbroek of broek met een neutrale look. De maillot kan een uitstekende optie zijn onder een skipak, voor het behouden van de lichaamstemperatuur. Damart biedt maillots en leggings voor kinderen, in Thermolactyl met verschillende warmtegraden en voor het sporten.

9 artikelen
Lange onderbroeken

Thermolactyl, het basismateriaal voor een kindermaillot

Thermolactyl is de basis voor de t-shirts, een hoogwaardige kwaliteit tissue met gepatenteerde Damart-technologie gemengd met polyester of acryl. Met of zonder zijkanten en verschillende warmtegraden, kunnen deze t-shirts alle seizoenen worden gedragen:

  • Graad 1 : lichte warmte.
  • Graad 2 : zachte warmte.
  • Graad 3 : comfortabele warmte.
  • Graad 4 : intense warmte.
  • Graad 5 : extreme warmte.


Thermolactyl is verkrijgbaar in de Damart Sport Easy Body Thermolactyl® serie. De stof is thermo regulerend, wat zorgt voor een goede thermische isolatie en een uitstekend ademend vermogen. Lichaamsvocht wordt optimaal verwijderd, waardoor de stof snel kan drogen met een antibacteriële behandeling. De t-shirts zijn uitrekbaar en volgen de bewegingen van het lichaam, in volledige vrijheid.De kinder maillot, extra bescherming tegen de kou

Een kind heeft warme kleding nodig om de winter door te komen. Broeken lijken soms wat gering tegen vocht en lage temperaturen. Met een zacht aanvoelend interieur en een elastische taille band, is de maillot zeer comfortabel, net als een tweede huid. De platte naden respecteren de huid, zonder te wrijven. Ze zijn ademend en licht, gemakkelijk te onderhouden en sneldrogend. In wit of gespikkeld grijs is de maillot een heel fijn kledingstuk voor jong en oud, van 4 tot 14 jaar oud.