Kousen

Nieuwe sokken nodig ? Sokken zijn kledingstukken die vaak snel slijten door de wrijving met de schoenen en door de zeer regelmatige wasmachines. Comfort is het eerste keuzecriterium bij het kopen van sokken. Deze moeten in overeenstemming zijn met het seizoen, om te beschermen tegen de kou en de vochtigheid. Damart biedt heren sokken, zowel comfortabel als stevig met verstevigde punten en hakken.

12 artikelen
Kousen

Zachte sokken om te dragen.

Het hele zomerseizoen lang, de sokken bieden je voeten een effectieve bescherming tegen wrijving in je schoenen en ook tegen transpiratie. Want pijn aan de voeten hebben verhindert je te bewegen en een goede dag te hebben, Damart biedt je zijn zachte katoenen en Schotse garensokken. Merk op, als je op wintersport gaat, kunnen deze materialen worden gecombineerd met wol of fleece, om skisokken te creëren.

Voor degene die van stijl houden, de sokken kunnen een beetje zichtbaar zijn afhankelijk van de outfit. Vooral Schots garen geeft wat glans - maar ook resistentie - elegante sokken voor heren.

Heb je last van een terugkerend gevoel van "zware benen", vooral als de temperaturen hoger zijn dan 25°? Kniekousen tegen vermoeidheid zijn een doeltreffend en een licht alternatief voor compressiekousen, die medische hulpmiddelen blijven.

Damart-sokken, die afzonderlijk of in sets van twee of drie worden verkocht zijn voor jullie heren de beste aanvulling op een paar kwaliteitsschoenen.

Hoe combineer je je sokken met je outfit?

Als we erg opgekleed zijn, zoals een maatpak, is het belangrijk om sokken te kiezen in dezelfde tinten als de broek en schoenen. Een te contrasterende kleur zal de aandacht naar de sokken brengen, terwijl die laatste moeten passen bij de onderkant van de outfit. Mannen geven vaak de voorkeur aan klassieke en tijdloze tinten zoals antracietgrijs, chiné, taupe, marine, beige en zwart.

Welke motieven voor herensokken?

Soberheid is vereist bij kleine motieven zoals fijne geometrische vormen. Om een wat kleur toe te voegen, zijn de ruitvormige jacquard of de fijne contrasterende strepen twee belangrijke voor sokken.