Home>Heren>Afdelingen>Slips, Boxershorts, Shorts
Slips, Boxershorts, Shorts

Slips, lange onderbroeken, boxers en boxershorts voor mannen

Reeds 65 jaar maakt Damart een absolute prioriteit van jouw fysiek welzijn. De nieuwe collectie slips, lange onderbroeken, boxershorts en boxers voor mannen verzekert een perfect comfort, ongeacht de lichaamsbouw. Ontdek hier de nieuwe modellen mannenondergoed die al even technisch als comfortabel zijn.

6 artikelen
Slips, Boxershorts, Shorts

Liever een slip of boxershort ?

Als je deze vraag stelt aan een man, krijg je meestal onmiddellijk een antwoord. Ofwel draag je graag slips ofwel boxershorts, zelden beide! De mannelijke intimiteit wil geen compromissen! En als je noch voor het ene noch voor het andere bent? Dan ben je uiteraard fan van boxers... Om ze nooit meer door elkaar te halen en het juiste ondergoed in huis te halen als je het zelf niet koopt, sommen we de troeven en bijzonderheden van elke soort nog eens even op.

De slip is een onderbroek zonder pijpen. Sinds 1944 werd dit soort onderbroeken ‘kangoeroeslip’ genoemd in Frankrijk, vanwege het handige zakje vooraan. Ze zijn aansluitend, uitgesneden aan de dijen en bedekken heel de onderkant van het bekken maar komen niet tot op de benen. Hun voordeel is dat ze de bewegingen van het lichaam perfect volgen. Normaal gezien, als je de juiste maat draagt, voel je een slip niet zitten onder je broek.

De boxershort lijkt op een short, maar dan in een fijnere stof. Ze hangt losser dan een boxer en kleeft niet op de huid. Fans houden van de fijne, lichte stof en de grote bewegingsvrijheid. Bij Damart bieden we vooral zijn neefje, de boxer, aan.Waarom een boxer?

Omdat hij de troeven van de slip en de boxershort gewoon combineert! Het is de onbetwiste topper bij de jongeren en is zelfs een heus modeaccessoire geworden. Jonge kerels laten hun boxer zelfs zichtbaar onder hun low waist jeans. Maar we zullen die ‘kantje-boordje’ look aan hen overlaten en ons concentreren op de echte troeven die de boxer biedt voor elke leeftijdscategorie.

De boxer heeft, in tegenstelling tot de boxershort, het tweedehuideffect van de slip. Hij bedekt de dijen volledig en loopt meer of minder door op de billen. Hij dankt zijn naam aan de broekjes die boksers dragen. Hij is goedgekeurd door sporters en heeft het voordeel van ondersteuning en comfort te bieden, en ook het effect van een heel aangenaam shortje.De maat is van belang

Wat het comfort betreft, hebben slips, boxers en boxershorts elk hun troeven, maar je moet je ervoor zorgen dat je ze niet te kort of te strak draagt! Twijfel je? Neem dan een lintmeter en raadpleeg onze Maattabel. Zo ben je zeker dat straks alles lekker zit.