Rokken

Op zoek naar een dames rok, voor een vrouwlijke touch in de kledingkast ? Met een topje, een blouse of een trui, de rok kan dagelijks worden gedragen. Rokken gaan goed samen met pumps, derby's of ballerina's, om confort en vrouwlijkheid te combineren. Damart biedt half lange rokken van maat 38 tot en met 52.

34 artikelen
Rokken

Wat voor soort rok voor vrouwen ?

Voor een vrouw is het essentieel om zich comfortabel in haar kleding te voelen, met een passend model die aansluit op haar figuur. Een korte of lange rok past niet bij alle figuren. Een rok met een gemiddelde lengte, op de knie is ideaal in het dagelijks leven en past bij een groot aantal outfits.

De rechte rok, een klassiek en tijdloos kledingstuk

De rechte rok is een kledingstuk dat op de heupen valt. Een veelzijdig model, die onder alle omstandigheden gedragen kan worden voor een casual en elegante look. Van katoen, voor een goede houvast of van crêpe materiaal, voor meer flexibiliteit. Het 5-zakken-model ziet eruit als een denim, wat een zeer moderne touch geeft.

De uitlopende rok, een comfortabel en zeer vrouwelijke kledingstuk

De uitlopende rok is een kledingstuk dat in alle seizoenen kan worden gedragen. We waarderen de geplooide rokversie, die door de jaren heen nog steeds erg trendy is. Mogelijk met een riem of elastiek voor meer gemak. Deze zijn vaak uitgerust met een voering, voor de transparante materialen, zoals de viscose of de satijne sluier. Een vloeiend model, geschikt voor alle figuren.

De rok kan effen zijn (rood, wit, kaki, geel, groen, roze, blauw, marine) of een bloemen, jungle of gestreepte print hebben. Damart biedt materialen zoals het Perfect Fit milano-mesh, voor een harmonieus silhouet met omhullende en comfortabele stoffen.