Heren

Damart biedt herenkledij aan voor elk herentype. Hemden, polo’s, broeken, pyjama’s onderkleding en zoveel meer !Een nieuwe lente-zomer collectie die alles biedt wat je van je kledij verwacht : technische, elegante kledij en thermisch comfort voor elk moment van de dag !
Vesten
Broeken en shorts
Nacht
Overhemden

Damart, mannelijk of elegant

Een mannelijke dressing is vaak eenvoudiger dan een vrouwelijke kledingkast. Minder gevarieerd en minder accessorized - zelfs al hangt het af van geval tot geval - het bestaat vooral uit truien, t-shirts en hemden, samen met jeans en shorts.

Gelukkig, voor het respect van de persoonlijkheid en voor het plezier van elkeen, zijn al deze items beschikbaar in verschillende modellen en kleuren, en ook met verschillende prints en stoffen.

Een T-shirt zonder mouwen in Thermolactyl® en hemd in popeline voor de frisse ochtend, broek in stretch katoen, V-hals trui in linnen, maar ook een gestreepte poloshirt in piqué breiwerk en een t-shirt in licht katoen, alle combinaties zijn mogelijk om iedereen toe te laten de zomer met zoveel mogelijk comfort door te brengen.Comfortabele onderkleding en nachtkleding voor heren.

De categorie heren heeft nog vele andere interessante items. Dit is vooral het geval bij onderkleding, lange onderbroeken, onderbroeken, boxers, maar ook kousen en t-shirts met of zonder mouwen, met of zonder Thermolactyl®, het befaamde breisel.

Revolutionair in zijn samenstelling, het ondersteunt mannen, in hun zoektocht naar huidvriendelijk kledingwelzijn en dagelijkse warmte als dat nodig is.

Tot slot zou het zonde zijn om ze te vergeten, de kousen of half lange kousen voor heren in katoen, modal katoen of Schotse draad, ze bieden onmiddellijk en doeltreffend comfort bij transpiratie en wrijving.

Werk je buiten of woon je zelf in de zomer in een vrij koele, winderige of vochtige regio? Ontdek de 5 gradaties van warmte Damart Thermolactyl®. Voor een omgeving van +20 ° tot -20 ° passen ze zich aan je behoeften voor een modulair en instant warmte-effect. Integendeel, het Feel Fresh-assortiment biedt ademende eigenschappen, om transpiratie te beperken en frisheid te brengen.