Home>Heren>Afdelingen>Pulls, Cardigans, Sweaters, Polarvesten
Pulls, Cardigans, Sweaters, Polarvesten

Pulls & vesten mannen

De pulls en gilets van Damart voor heren lopen over van de elegantie en het welzijn met een palet van natuurlijke kleuren en hoogwaardige materialen. Heathered breiwerk, katoenmix of fijne rib, de keuze hangt vooral af van je behoefte aan comfort, je bezigheden en de temperatuur buiten.

13 artikelen
Pulls, Cardigans, Sweaters, Polarvesten

Type van mannelijke truien

Als man denk je meestal dat je kleerkast sowieso minder bevoorraad moet zijn dan die van een vrouw. In feite, een verondersteld tekort in de aangeboden variatie aan kleding. In werkelijkheid is het dat niet zo.

Pulls en gilets voor heren hebben verschillende pasvormen, waarvan de details die te zien zijn in de taille of kraag. Hoge hals, hoge hals met rits, sweaterhals, rolkraag, ronde hals, sjaalhals, ronde hals, V-hals of button-down kraag om winter en zomer te dragen; dit zijn alleen de meest bekende.

Het is belangrijk om de correcte maat te kiezen voordat je je pull kiest. Eigenlijk bepaalt het kledingstuk door de manier van vallen of het elegant is of niet. Gebruik een meetgids, vraag advies in de Damart winkel of probeer verschillende pasvormen om degene te vinden die het beste bij je past.

Mooie materialen voor duurzame pulls en gilets

Als het gaat om confectiekleding voor mannen, zijn details belangrijk. Dit is bijvoorbeeld het geval voor de naam van elk item. De gilet voor heren heeft geen mouwen en wordt gecentreerd gedragen over een overhemd en onder een jas, of recht in een multi-pocket versie over een T-shirt.

De cardigan daarentegen is meer een winterstuk met lange mouwen en soms een sjaalkraag en grote knopen.

Kwestie van materialen hangt het allemaal af van wat je nodig hebt en het seizoen. Een mooie heren gilet voor de zomer is bijvoorbeeld gemaakt van katoen of linnen en kan bij mooi weer als jas worden gedragen.

Bij Damart maken we fleece-, wol- en Thermolactyl-gilets, ook toegevoegde suède inzetstukken zijn erg chique, een geluk voor de mannen die ze het hele jaar door dragen.