T-shirts

Onderhemden, T-shirts met korte en lange mouwen voor mannen

65 jaar textieltechnologie geconcentreerd in een collectie mannenondergoed dat een optimale warmteregeling voor je lichaam verzekert. De onderhemden en T-shirts met korte en lange mouwen van de nieuwe collectie hebben hun sporen al verdiend. Ze garanderen je een optimaal comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

32 artikelen
T-shirts

Gezien de T-shirts en onderhemden op de huid worden gedragen, bieden ze de ideale bescherming tegen koude en temperatuurschommelingen. Geef je de voorkeur aan Thermolactyl of kies je katoen?Onderhemden en T-shirts in katoen

Als je het vaak te warm hebt en je makkelijk zweet, dan kies je best voor katoen. Het is makkelijk te onderhouden en verzekert een goede ventilatie van het bovenlichaam.

Gezien in België het weer bijzonder wisselvallig is, raden we je aan om in je garderobe altijd een paar stuks van elke snit te hebben: enkele onderhemden, enkele T-shirts met korte mouwen en enkele met lange mouwen. Zo kun je je kleding makkelijk aanpassen aan de wisselende temperaturen buiten. Bovendien kun je deze basics aanschaffen in wit, zwart of grijs zodat ze altijd perfect passen bij je lichte of donkere outfit. Draag je regelmatig hemden of polo's? Kies dan eerder modellen met een V-hals.T-shirts in Thermolactyl?

“Koud, ik? Nooit!” Ken je deze bekende slagzin waarmee we al 65 jaar bekend staan? De T-shirts met korte of lange mouwen in Thermolactyl zijn onmisbaar om buiten te werken in de herfst of winter en bieden je een ideale warmte-dikteverhouding.

Het ondergoed gemaakt van de gepatenteerde textielvezel Thermolactyl bestaat in 5 warmteniveaus. Niveau 1 houdt je matig warm, terwijl niveau 5 echt voor in heel koude weersomstandigheden is. Als je lang buiten blijft, zoals tijdens het skiën, vergeet dan zeker niet een bijpassende lange onderbroek te kopen. Met dit ensemble in Thermolactyl houd je het lekker warm, zelfs ónder de sneeuw!