Home>Thermisch ondergoed>Dames>Sokken, leggings
Sokken, leggings

Heeft u sokken en panty's nodig om uw voeten tegen de koude te beschermen? Of het nu voor de winter is of om thuis te cocoonen, sokken zijn onmisbare accessoires die zorgvuldig moeten worden gekozen. Damart stelt een selectie sokken en panty’s voor in Thermolactyl® in alle maten.

23 artikelen
Sokken, leggings

Thermolactyl® sokken voor maximaal comfort

Thermolactyl® is een thermisch isolerend materiaal voor bescherming tegen koude. Het kan worden gebruikt in zachte binnensokken of in luxe sokken. Thermolactyl® is een stof die kan worden gemengd met wol en zijde. Het is heel goed mogelijk om het in extreme omstandigheden, zoals skiën, te dragen om de ideale warmte te behouden. Voor winteravonden voelen de zachte en gezellige sokken zacht aan. Ze zijn basics om thuis te dragen.Thermolactyl® legging om thuis te dragen of onder een broek te dragen

Discreet en dun, leggings kunnen fungeren als een tweede huid. Onder jeans, fijne linnen broeken of een skipak bieden ze een beschermende barrière tegen de kou.Hoe kies je je panty?

Panty's worden, net als kniekousen, gekozen op basis van twee essentiële criteria:

  • De maat. We houden rekening met de grootte en het gewicht voor maximaal gemak. Hoewel ze rekbaar zijn, zullen te kleine panty's de neiging hebben om in het kruis te vallen en zal de elastische tailleband te strak zijn in de taille.

  • Het aantal deniers. Hoe groter het aantal deniers, hoe meer de panty ondoorzichtig zal zijn. Damart biedt transparante kanten panty's of dikke panty's van 90D of 100D in microfiber aan.

  • De kleur. Voor panty's kiezen we donkere en neutrale tinten zoals grijs, bruin, marineblauw en zwart.