BH's

Beha met of zonder beugels

Met of zonder beugels, de beha’s van de nieuwe collectie verzekeren optimale steun en draagcomfort. Ontdek ook de prachtige gekleurde of neutrale lingerie met invrouwelijke details. En als je zweert bij merken zoals Chantelle, Triumph of Playtex, geen paniek! Ook dan zit je bij ons aan het juiste adres!

38 artikelen
BH's

Een beha kiezen

Kant, fantasietjes en kleuren, onze stylisten varieerden met stoffen en patronen om de beha’s van de nieuwe lingeriecollectie mooi én praktisch te maken. Maar het heeft niet veel zin dat wij al onze technische knowhow inzetten om een comfortabele beha te ontwerpen, als jij hem dan te klein of te groot koopt en teleurgesteld bent met je aankoop.Hoe kies je de juiste behamaat?

Om de juiste behamaat te kiezen, heb je twee maten nodig: je borstomtrek en de onderkant van je buste. Twijfel je aan je maat? Neem dan een lintmeter, haal hem onder je oksels door en leg hem over het zwaarste gedeelte van je borst. Deze maat is je borstomtrek (Maat A in ons rooster). Leg daarna de lintmeter net onder je buste om maat B (onderkant borst) te nemen. Noteer beide maten en raadpleeg dan het rooster door te klikken op de link ‘Maattabel’ op de pagina van de beha die je koos. De kolom geeft je de cijfermaat en op de regel staat de cupmaat.Optimale steun voor grotere maten

Voor vollere boezems is steun cruciaal. Wij raden de meer omhullende modellen met brede bandjes aan. Modellen zonder beugel in katoen of microvezel zijn bijzonder comfortabel en tegelijk elegant. En wil je rugklachten zoveel mogelijk vermijden, dan stellen wij je ook enkele verstevigde modellen met gekruiste rug voor. De sluiting zit vooraan. Zo zitten alles altijd goed en kan de rug nog beter worden ondersteund.Geef je de voorkeur aan de kruisvormige modellen van Playtex of aan Chantelle of Triumph?

Misschien wist je het niet, maar op de site van Damart vind je eveneens behamodellen van heel bekende merken zoals Chantelle, Triumph en zelfs het bekende kruisvormige model van Playtex! We kozen voor jou hun beste modellen uit.

Je hebt het al begrepen, je beha kopen bij Damart is voor lange tijd verzekerd zijn van de juiste steun, die zowel comfortabel is als elegant en duurzaam.