Home>Wellness>Comfort>Verzorging voeten
Verzorging voeten

Accessoires nodig voor wellness en voetverzorging? Wandelen is een essentiële fysieke activiteit om fit te blijven, maar alleen als je het zonder problemen of pijn kunt doen. Accessoires helpen je bij het gaan of zorgen voor meer comfort tijdens de dag. Damart biedt zachte voetverzorging met aan elke lichaamsvorm aangepaste accessoires.

10 artikelen
Verzorging voeten

Accessoires voor gevoelige voeten

Voetafwijkingen kunnen in de loop van de tijd verergeren en kunnen leiden tot een operatie. Accessoires maken het mogelijk om deze evolutie te beperken en kunnen de pijn verminderen. Stijve of flexibele Epitact® steunzolen kunnen zeer comfortabel zijn door de vorm van de voet aan te nemen, terwijl ze thermoformeerbaar zijn met ademende materialen. Cosmetische voetverzorgingsproducten zoals eeltpotlood of hoorncrème kunnen helpen om de huid te verzachten en het comfort te bevorderen.

Accessoires voor meer loopcomfort

Beschermingen voor het voetgewelf zijn nodig om het lopen te vergemakkelijken of de duur ervan te verlengen. Damart biedt een breed scala aan Epitact® accessoires met Epithelium® gel, een exclusieve siliconengel voor groot comfort maar ook elegantie. Teenstaafjes worden vaak aangeraden zodat tenen zich uitstrekken en om likdoorns te voorkomen.

De beschermingen zijn aangepast aan de vorm van het lichaam, zoals teenbeschermers, hamerteenbeschermers, voetkussentjes, om wrijving met de schoen en pijn ten gevolge daarvan te voorkomen. Uiterst elegante beschermers om in alle discretie voor meer comfort te zorgen.

Inlegzolen of hielzooltjes kun je in de schoen plaatsen om het voetgewelf te ondersteunen, schokken te absorberen. Ze zijn gemaakt in materialen die reukjes zoals leer en actieve kool beperken.