Laarzen

Zin in winterschoenen die zowel warm, comfortabel en beschermend zijn tegen de kou en slecht weer, zonder je stabiliteit en comfort op te offeren? Damart laarzen en bottines zijn perfect voor het toevoegen van een trendy tintje terwijl je toch warme voeten hebt. Ontdek de selectie laarzen en bottines van maat 36 tot 42 van merk Damart.

8 artikelen
Laarzen

Trends in laarzen en bottines

Voor de winter worden de donkere kleuren aangeraden omdat ze bij elke outfit passen, zoals zwart, grijs, bruin of marineblauw. Leder is een materiaal dat vele vormen aanneemt: Dik leder, glad leder of gepatenteerd leder, om ideaal aan te sluiten met de voet, zonder te spannen. De schoen kan een reptiel- of krokodileffect hebben, om een ​​modieus tintje aan de look toe te voegen. Ze kan franjes, kwasten of fantasieën bevatten.

Hoe kies je je paar schoenen voor de winter?

Hier zijn enkele criteria van Damart voor het ontwerp van de schoenen, zodat je het paar schoenen van je dromen kan vinden:

  • Comfort. Dit is criterium 1 om het lopen gemakkelijker te maken. Damart heeft schoenen ontworpen die worden aanbevolen voor de meest gevoelige voeten.
    Sommige modellen zijn uitgerust met spikezolen die een aangenaam masserend effect bieden of het effect van geuren beperken.


  • Weerstand tegen water. Het is essentieel om de voeten droog te houden met een waterafstotend effect, dat de schoen waterdicht maakt.


  • Thermolactyl® voering. Dit gepatenteerde materiaal van Damart houdt je voeten warm in alle omstandigheden.


  • Eenvoudig aan te trekken, met een rits en een brede opening.


  • Hakhoogte. Damart biedt schoenen met een hak tussen 2 en 5 cm, wat de gemiddelde hoogte is voor een wandelschoen.