Home>Dames>Afdelingen>Andere Accessoires
Andere Accessoires

Wil je jouw outfit vervolledigen met accessoires voor een trendy en moderne look? Een accessoire levert het voordeel dat het een outfit compleet maakt en een vleugje elegantie geeft. Naast sieraden kan je ook sjaaltjes, riemen, handschoenen, hoeden en zelfs strandaccessoires gebruiken. Damart biedt accessoires voor een warme, hartelijke stijl met veel vrouwelijkheid.

64 artikelen
1
2
>
Andere Accessoires

Een outfit op de juiste manier accessoriseren

Omdat je je outfit te eenvoudig vindt, ben je op zoek naar verschillende accessoires om het op te fleuren. De sjaal is natuurlijk een goede optie om een outfit te voltooien, bijvoorbeeld bestaande uit een lichte parka, een spijkerjasje, een bomberjack of een dunne en vrouwelijke geul.

Licht, het kan in bedrukte sluier zijn. In groot formaat verandert de omslagdoek en kan hij worden versierd met allerlei prints: strepen, stippen, bloemen, grafische vormen ... aangebracht op een synthetisch of natuurlijk materiaal zoals katoen of zijde. De fantasie laat zelfs de aanwezigheid van andere details toe, zoals glanzende draad, parels, pompons of een geplooid effect.

Denk ook aan de riem. Kies een tegenovergestelde kleur dan die van je top, maar altijd in harmonie, ze benadrukt doeltreffend de fijnheid van de taille. Zelf de hoed kan een vleugje fantasie of vintage touch toevoegen, afhankelijk van de stijl.

Ben jij iemand die constant een paraplu vergeet? In dat geval is het waterdicht hoedje praktisch om in je handtas te stoppen. Ideaal voor een verfijnde look, het beschermt het haar effectief tegen zomerbuien.

Voor een volumineus effect speel je met de lengte. Durf lange oorbellen en choker-kettingen te dragen of kies voor een XXL-jas over een korte rok.

Kies hoe dan ook altijd andere accessoires in overeenstemming met je lichaamsbouw en vermijd de eentonige outfit zoveel mogelijk, inclusief accessoires, die soms triest kunnen lijken en soms als een opluchting.De accessoires van het zomerseizoen.

In de zomer toon je graag een stralend gezicht en geniet je van outfits die zijn afgestemd op het weer. Met een witte broek of jeans, de riem is een accessoire waarmee je een outfit licht kunt afwerken.

Met hun licht en bewegend sluiermateriaal zijn ze inderdaad gemakkelijk en comfortabel om te dragen.