Home>Dames>Afdelingen>Pull en cardigans
Pull en cardigans

Pulls & cardigans dames

Het maakt deel uit van alle outfits, het wordt hele jaar door gedragen en harmonieert met alle soorten kleding. Dit onmisbaar item, basic van de basics en toch bijna oneindig verkrijgbaar, de pull. In een vrouwelijke garderobe bieden de pull en de gilets alleen al een veelvoud aan mogelijkheden.

95 artikelen
1
2
>
Pull en cardigans

Gezellige looks zelfs in de zomer, met pulls van Damart

Dit is de essentie van de pull, het inspireert het comfort, de warmte en de zachtheid. Kortom, het geeft zin om het aan te trekken en jezelf te beschermen tegen de laatste lentevorst of koele zomeravonden.

Bij Damart hebben we ervoor gekozen om je veel verschillende modellen aan te bieden die niet alleen zijn aangepast aan jouw stijl, maar ook aan jouw activiteiten. Dus de pull met effen of mozaïekprint is perfect voor een wandeling aan de kust met zeewind, net zoals de Thermolactyl-fijn gebreide pull met mooi genaaide knopen langs de mouwen om je gemakkelijk naar het kantoor begeleiden ter gelegenheid van een lenteochtend.

Heb je je favoriete pull gevonden? Om het te dragen zijn er verschillende opties; verstopt in een hoge taille broek is het vintage, samen met een kokerrok geeft het je een zachte en altijd vrouwelijke stijl.

Een vest voor alle omstandigheid

Altijd complementair of om de trui te vervangen, heeft de gilet een plaats in je kast. Bij mooi weer is het licht en kan het met plezier worden gedragen. Het materiaal kan linnen, katoen, modal of zelfs viscose zijn. Let op, de gilet van fleece, om je te begeleiden tijdens je buiten activiteiten.

Maar de gilet is ook een cardigan. Kortom, met zijn kleine ronde hals is het meestal voorzien van discrete knopen aan de voorkant en glijdt op een caraco’s of een blouse. Eerder klassiek, eerder chic, het siert mooi je dag- of avondoutfit.

Dus, elegante zomeravonden en comfortabele tussenseizoenen zonder ooit overrompeld te worden, ontdek de categorie Damart dames pulls en gilets om altijd te zorgen voor trendy en kwalitatieve kleding.