Home>Dames>Afdelingen>Accessoires
Accessoires

Wil je wat pit geven aan een outfit? Accessoires behoren tot de elementen die warmte, glans of kleur aan een look kunnen toevoegen. In de winter warmen ze je op met stijl en maken ze je look verfijnder en vrouwelijker. Damart biedt trendy accessoires die elke dag gedragen kunnen worden voor een extra touch vrouwelijkheid.

79 artikelen
1
2
>
Accessoires

De essentiële confectie accessoires voor alle zomer- of tussenseizoen

Als er 's morgens nog een briesje is, is het leuk om een foulard in voile of zijde te dragen, waarom niet verfraaid met glanzende draad. Om te combineren met een lichte parka, een jeansjasje of een trenchcoat, kan een golvende omslagdoek eenvoudig een vleugje kleur aan je outfit geven dankzij bloemmotieven, strepen, parels of kleine pompons.

Van zijn kant kun je met de riem de taille mooi markeren of een iets grotere broek beter ondersteunen. Geperforeerd, het kan in glad leer zijn of gevlochten in Boheemse stijl. Gekozen in de witte kleur, ze kan ook gewoon worden gedragen als een chique accessoire op een ruige jeans of witte broek, het t-shirt gaat erin.

Natuurlijk is de handtas een ander onmisbaar accessoire voor een succesvolle vrouwelijk outfit. In de vorm van een zakje, een mand, een schoudertas, een draagtas of sac seau, moet deze worden gekozen in functie van de gelegenheid.

Sieraden, de fantasierijke toets van een outfit

Sieraden zijn één van de favoriete accessoires voor vrouwen ze waarderen het doordat het chique is en glanst. Goud, zilver of roze goud, een ketting kan bijvoorbeeld gedragen worden op verschillende lengtes.

De choker ketting is erg fijn en bijna onzichtbaar. Heel lang, de ketting gaat ook samen met een blouse, een tuniek of een top. De trend is momenteel een ketting met meerdere strengen, met kettingen of nylon draden. Voor de zomer appreciëren we vooral kleurrijke parels die oplichten en kleur geven dicht bij ons gezicht.

Aarzel niet om je kettingen te matchen met je armbanden, oorbellen en ringen voor erg geraffineerde afwerking.