Leggings

Panty’s en leggings voor dames

Je kent ons al, wij maken natuurlijk geen panty’s en leggings zoals de andere! Comfort bieden zit in ons DNA en onze knowhow in textiel zorgt ervoor dat we een hoogtechnologisch assortiment kunnen aanbieden tegen een zachte prijs. Modellerend, anti-vermoeidheid, met vormgeheugen, kies het model dat het beste beantwoordt aan je behoeften. En omdat wij het zijn die ze hebben uitgevonden, vind je de perfecte panty’s en leggings voor de winter natuurlijk hier. In Thermolactyl uiteraard!

18 artikelen
Leggings

Zoek je comfortabele panty’s of kousen, aangepast aan jouw lichaamstype? Het is essentieel je comfortabel te voelen in dit soort kleding. Damart heeft kousen en leggings ontworpen met materialen die makkelijk aan te trekken zijn en die aangenaam aanvoelen op de huid. Kousen kunnen je benen mooi laten uitkomen en kunnen een dun effect hebben, een anti-vermoeidheidseffect of een thermische isolering die een bescherming voorziet tegen de kou.

Hoe kies je de juiste maat voor panty’s?

Damart heeft kousen voor alle vrouwen en daarom ook voor elk lichaamstype. De maattabel toont jouw maat tussen S en XXL+, volgens de relatie grootte-gewicht. Bovendien bestaan er ook nog specifieke panty’s voor brede heupen in een heel elastische en tegelijk fijne stof.Panty’s van Damart, voor een maximum aan comfort

De panty’s liggen als onmisbaar accessoire in onze garderobe voor de winter en de tussenseizoenen. We dragen ze vaak onder een rok of een kleedje met of zonder print. Damart heeft panty’s in neutrale kleuren zoals zwart of natuurlijke huidskleuren. Om ze extra resistent te maken, hebben de panty’s versterkte tippen.


Welke soort panty kiezen?

Het is essentieel om kousen te kiezen die beantwoorden aan jouw behoeften: Corrigerend, voor een zichtbaar effect in het silhouet, dankzij de stoffen die je taille benadrukken; Anti-vermoeidheid, door progressieve compressie in de benen; Thermolactyl voor een warm gevoel en een betere thermische isolatie.Kousen of leggings voor een goed gevoel.

Bij Damart gebruiken we thermolactyl als basismateriaal voor kousen om een thermisch gevoel te garanderen. Het gevoel van thermische isolatie zorgt dat je al je outfits kan dragen zonder het koud te hebben, zelfs als de thermometer zakt. Kousen kan je dragen als ondergoed voor een “ingepakt” effect of onder een broek, wanneer het echt koud is.