Broeken

Uiterst comfortabele damesbroeken

Zou je graag een comfortabele broek willen die past bij jouw lichaamstype? Als essentieel kledingstuk in een kleerkast, is een broek een vrouwelijk kledingstuk dat we graag dragen voor elke gelegenheid. Je kan spelen met de casual stijl van een jeans, een los model, een slim fit of een recht model. Damart heeft een uitgebreide selectie van broeken in alle kleuren, van maatje 36 tot 52, voor alle vrouwen.

48 artikelen
Broeken

Hoe kies je het juiste model?

Broeken worden gekozen op basis van de lichaamsbouw van elke vrouw. De stof is een belangrijk element voor het comfort, zoals bijvoorbeeld katoensatijn, crêpe, katoenlinnen en denim. Elastaan zorgt voor een goede bewaring. Sommige modellen hebben een stof die werkt als een ceintuur, met een slank effect (platte buik en vormgevende ceintuur).

De wijde broek. Effen of met een print, de wijde broek zorgt voor een grote bewegingsvrijheid. De afwerking verbergt de beencontouren voor een informeel en tegelijk elegant effect. Bijzonder geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een lichte broek tegen de warmte.

De slim fit. Niet alleen in de mode, maar ook een broek met een aansluitend model die je kan combineren met alle soorten blouses. Aangepast aan de lichaamsbouw van veel vrouwen en speciaal voor kleine gestaltes.

De rechte broek. Tussen slim fit en wijde broeken ligt de klassieke broek, die je elke dag kan dragen. Een echt tijdloos model dat je in alle kleuren kan dragen.

Bootcut broeken. Een combinatie van slim fit en het rechte model. Aansluitend aan de dijen en rechte of lichtjes wijde pijpen. Deze snit is uiterst flatterend voor een lichaamsbouw met goedgetekende heupen.Welke lengte voor een broek?

Als klassieke broeken tot aan de enkels komen, kan je ze, afhankelijk van het seizoen, inkorten voor een geslaagd modern model. De 7/8e broek is veelbelovend met een lengte tot boven de enkel. De capri broek komt tot midden aan de kuiten voor een casual look. Deze modellen worden zowel in de zomer gedragen met lage schoenen, zoals sneakers, en in de winter met hogere schoenen zoals laarzen.