Home>Onderkleding>Kinderen>T-shirts, Lichte Truitjes
T-shirts, Lichte Truitjes

Wil je graag dat jouw kind het de hele winter warm heeft, op school en de tijdens de buiten activiteiten ? De Thermolactyl T-shirts zorgen voor een thermische isolatie, door een barrière te creëren tegen vocht en kou. Met lange of korte mouwen is dit T-shirt het ideale kledingstuk om warm te blijven, met een trui en een jas. Damart biedt vele modellen T-shirts van 4 tot 14 jaar om te dragen als onderkleding of sportkleding.

18 artikelen
T-shirts, Lichte Truitjes

Het Thermolactyl T-shirt voor kinderen

Het Thermolactyl T-shirt is te combineren met een maillot en gemaakt van een gepatenteerd materiaal met verschillende warmtegraden van 1 tot 5. Gecombineerd met polyester of acryl, kan het lichte tot extreme comfortabele en intense warmte bieden. Met een tweede huideffect reguleert dit ademende en gemakkelijk te reinigen en te drogen materiaal de temperatuur.

Het T-shirt kan een ronde hals of een col hebben, handig voor mensen die het snel koud hebben en geen sjaal willen dragen. Het T-shirt is een onderkledingstuk dat wordt gedragen onder een shirt met lange mouwen, een trui en een jas. Het materiaal is comfortabel om te dragen dankzij de zachte binnenkant.

Damart biedt tegenwoordig ook Thermolactyl-t-shirts met zeefdruk zoals bijvoorbeeld een eenhoorn, een sneeuwpop of een superheld.Thermolactyl sport-t-shirts om fysieke activiteiten en warmte te combineren

In de winter genieten kinderen van buitenactiviteiten zoals bijvoorbeeld atletiek, voetbal of basketbal ... Het is belangrijk dat ze geschikte kleding dragen om warm te blijven en de huid te laten ademen. Het vocht moet kunnen worden geëvacueerd, om geen natte kleding tegen de huid te hebben die het lichaam zou koelen. Daarom biedt het Damart Sport Easy Body Thermolactyl-assortiment t-shirts met ronde hals en rits voor het sporten tijdens alle seizoenen.