Beauty

Wil je een geur die zowel origineel als harmonieus is? Een parfum kiezen is altijd persoonlijk en hangt af van de verschillende noten: top, hart en basis. Als je parfum te luxueus en te hoog gegrepen vindt, kan je eau de parfum kiezen. De geur ervan blijft even lang hangen.

1 u aangeboden artikel
Beauty

Dit parfumerieproduct heeft een concentratie van 15%. Minder vluchtig dan eau de toilette, wordt eau de parfum uiterst gewaardeerd voor dagelijks gebruik. Damart biedt vrouwengeuren aan in flacons van 50 ml, in verschillende geurfamilies, voor alle smaken.

Hoe kies je jouw eau de parfum?

Parfum is als een geurhandtekening die een vrouw zet. Het onthult haar verlangens en persoonlijkheid en kan zoet, fruitig of amber ruiken. Welke geur heb jij het liefste?

Oosterse geuren zijn sensueel, met warme noten zoals vanille, amber en patchoeli die gecombineerd kunnen worden met houtachtige geuren zoals sandelhout. Oosters kan een kruidig of lederen accent hebben, voor een bijzonder effect.

Bloemen maken deel uit van de tijdloze vrouwelijke geuren, met klassieke bloemen als roos, lavendel, jasmijn en meiklokje. Als een parfum één dominante bloemengeur heeft, kan hij verder nog fruitige, aquatische of groene accenten hebben zoals "fougère" of "boisée".

Frisse en lichte citrusgeuren zijn herkenbaar aan hun topnoten van citrusfruit, die kunnen worden gemengd met bloemige hartnoten en zachtere basisnoten met oosterse accenten. Damart biedt eaux de parfums aan die uitsluitend door de Franse parfumeurs van Grasse zijn gemaakt.Hoe gebruik je je eau de parfum?

Doe subtiel wat eau de parfum klassiek op de polsen, in de nek, in de plooien van de knieën of ellebogen. Daar wordt de geur het beste vastgehouden, en verspreidt hij zich optimaal. Voor pure elegantie sproei je eerst een parfumwolk waar je doorheen gaat.