Pumps
5 u aangeboden artikelen
Pumps

Maximale elegantie met de pumps

Pumps met een gemiddelde en brede hak hoogte zijn echte dagelijkse modeaccessoires en onder alle omstandigheden onmisbaar. Dit type schoen verlengt het silhouet en geeft een outfit een vleugje vrouwelijkheid. De pumps kunnen worden gedragen met een halflange rok of broek.

Welke kleur pumps ?

In leer kunnen de pumps neutrale kleuren hebben zoals nude, gebroken wit, zwart, grijs, bruin of meer pop-kleuren zoals rood en blauw. De pumps kunnen reptiel details hebben of een metalen gesp.Comfortabele pumps om te wandelen

Het leer van de pumps moet soepen en resistant zijn en de dubbele voering en binnenzool moeten de vorm van de meest gevoelige voeten respecteren. Leer is een edel materiaal dat van nature de vorm van de voet volgt. De binnenkant van leer of microfiber laat de huid ademen en voorkomt wrijving door de afwezigheid van een offensieve naad.

De binnenzool kan worden uitgerust met een luchtkussen dat ondersteuning biedt aan de voet. Het is mogelijk om zolen met spikes toe te voegen voor een masserend effect en meer comfort, voor een welzijn gevoel tijdens het lopen.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK