Home>Leveringswijzen
 
 
Colissimo
Vraag ik geen spoedlevering, dan ontvang ik mijn colli bij mij thuis binnen ongeveer* één week mits een bijdrage in de verzendings- en verpakkingskosten van 4,99€.
Kiala
Uit meer dan 55 DAMART-winkels kies ik de DAMART-boetiek dichtst bij mijn huis of werk en laat daar mijn colli afleveren.

Deze leveringswijze is gratis en brengt geen verzend- noch verpakkingskosten met zich mee.Ik word per telefoon gecontacteerd van zodra mijn colli in de winkel klaarligt en ik beschik over 14 dagen om het af te halen.

Opgepast : u kan enkel kiezen voor deze leveringswijze bij onlinebetaling.
La Poste

Ik kies het afhaalpunt bij mij in de buurt of dicht bij mijn werk.

Mijn deelname in de verzendings- en verpakkingskosten bedraagt 4,99€. Van zodra mijn colli in het afhaalpunt aankomt, word ik per e-mail, telefoon of SMS op de hoogte gebracht. Ik kan mijn colli dan afhalen wanneer het mij best past.

UPS heeft in België meer dan 800 afhaalpunten waar uw colli binnen 2 tot 4 dagen geleverd wordt.

*Maximale leveringstijd rekening houdend met de behandeling van de bestelling. Deze dienstverlening geldt enkel voor artikelen die beschikbaar zijn en niet voor artikelen van grote omvang. Is een artikel niet onmiddellijk beschikbaar, dan wordt u per briefwisseling op de hoogte gebracht van de levertermijn.Meer weten, raadpleeg de algemene verkoopsvoorwaarden