Home>Schoenen>Dames>Ballerina's
Ballerina's

Op zoek naar platte schoenen zoals bijvoorbeeld mocassins of ballerina's voor loopcomfort ? Het wordt aanbevolen om voor de dagelijkse wandelingen schoenen te dragen met een hak tussen de 2 en 4 cm hoog. Hoge hakken kunnen lastig te dragen zijn, afhankelijk van bijvoorbeeld de gewrichten en/of de rug. Damart biedt mocassins, sneakers, en ballerina's, gemaakt van zeer soepel leer voor maximale comfort tijdens het wandelen, van maat 36 tot en met maat 42.

13 artikelen
Ballerina's

Comfort en eenvoud met de mocassins

Moccasins zijn schoenen die dagelijks kunnen worden gedragen, met een casual of een nette look. De schoen is gemaakt van soepel leer voor een maximale voetcomfort.

Damart heeft schoenen ontworpen voor gevoelige voeten, met comfortabele materialen en een verstevigde hiel voor maximale stabiliteit. De modellen zijn modern, gemaakt van gladleer of lakleer, met een bi-materiaal of reptiel effect, met iriserende, geperforeerde of franjes details... De dubbele textiel of leren voering kan zelfs op een luchtkussen zool worden gemonteerd, voor maximale voetondersteuning. Het is mogelijk om ze te dragen met enkelsokken.De ballerina's voor een vlak comfort

Minimalistische schoenen als ballerina's maken deel uit van de basisschoenen die we graag dragen onder broeken, onder een rok en onder een jurk. Hiermee kunt u comfortabel lopen met veel voet vrijheid.

Afhankelijk van de zolen kunnen ze zorgen voor een massage-effect en ook wrijvingen beperken. . Damart heeft Océalis ontworpen en ontwikkeld, om transpiratie te verminderen en frisheid toe te voegen, dit zijn ideale zomerse schoenen die met blote voeten kunnen worden gedragen.