Jurken

Op zoek naar een jurk, een sterk kledingstuk dat zowel comfort als chic combineert? De jurk is het ideale kledingstuk voor een elegante look in alle omstandigheden. In één oogwenk gekleed, en een nette en vrouwelijke look. De jurken zijn verkrijgbaar in alle kleuren, zoals rood, kaki, blauw, ecru, marine, smaragdgroen, grijs ...

25 artikelen
Jurken

Bovendien is de jurk met motieven erg trendy, met kleine bloemen of veelkleurige patronen, evenals strepen om het silhouet te verlengen. Met een zachte stof kan de jurk worden geribd om de taille te structureren en te markeren. Damart biedt jurken die gemakkelijk te dragen zijn op een dagelijkse basis, in aangename materialen van maat 38 tot en met maat 52.

Een vloeiende jurk voor een modern silhouet

Een jurk moet met de vormen samenvallen zonder dat deze rimpels of belemmerende bewegingen zal markeren. Met een gemiddelde lengte op de knie, kan de jurk zeer comfortabel zijn en dagelijks wordt gedragen. De vloeiende jurk heeft vaak bloemen, etnische of grafische motieven, met een groot aantal kleuren. Het kan vrouwelijke details hebben zoals ruches, mooie parels ... De vloeiende jurk komt goed overeen met de figuren in A met een belangrijkere bekkenbreedte dan de schouders of in X met de aangegeven lengte.

De jurk kan zijn ontworpen met een zijde zacht materiaal zoals satijn. Zeer comfortabel, en ook stretch is mogelijk. Crêpe is een onderhoudsvriendelijke stof die zorgt voor een snelle droging.

Een rechte jurk voor een chique en elegante look

Ideaal voor de H-vormige silhouetten die niet de aangegeven lengte hebben, de rechte jurk kan gemaakt zijn van een flexibele tissue, zoals crêpe of katoen. Een korte, lange of 3 kwarts mouw, de rechte jurk is een veilige keuze in een kledingkast die onder alle omstandigheden kan worden gedragen, met pumps, sandalen of mocassins.