Home>Dames>Afdelingen>Handtassen
Handtassen

Op zoek naar een nieuwe tas om de dagelijkse spullen in op te bergen? Met de hand te dragen, aan de schouder of tegen de heup, de tas is een essentiële accessoire voor alle uitstapjes. De trend is de XL-tas, de kleine tas (ook wel de clutches), de messenger-tas of de tas met meerdere compartimenten. Damart biedt tassen in alle maten en kleuren, voor een extra touch aan een outfit of voor meer soberheid.

13 artikelen
Handtassen

Welk dames tassen model kiezen ?

De tas van een vrouw draagt meestal elke dag een groot aantal dingen. Het is belangrijk om te weten dat hoe groter de tas, hoe vaker je deze laadt en hoe zwaarder hij is.

De schoudertas is het alledaagse tasmodel, met veel vakken. Deze word op de schouder gedragen. De messenger-tas is kleiner, voor een trendy en moderne look.

De mand is de perfecte tas voor de vakantie. Voor de boodschappen, naar de markt, naar het strand...De mand van stro bestaat uit natuurlijke tonen en kleuraccenten.

De kleine tas word vaak gekozen voor een avondje stappen. Van zijdeachtig materiaal voor een chique en elegante touch aan een tenue. In deze tas gaat alleen het essentiële vanwege zijn kleine formaat.



Voor welke kleur tas en welk materiaal kiezen ?

De kunstleren tas van polyurethaan is ideaal voor een meer geklede look. Dit materiaal kan glad of korrelig zijn, voor meer relief. Gemakkelijk te reinigen, met een natte doek. De tas is altijd voorzien van een textiele voering. De stoffen tas is het meer bedoeld voor de avonden of voor het zomerseizoen.

Alle taskleuren zijn toegestaan, van de klassiekers zoals beige, marine, nude, camel, zwart tot de fellere kleuren zoals roze, blauw, groen, geel ...