Nachtkleding

Pyjama’s, nachthemden en badjassen voor dames

Moet je je collectie slaapkledij vernieuwen? Pyjama’s en slaaphemden zijn essentiële kledingstukken voor comfort tijdens de nachtrust. Thuiskleding zoals badjassen of kamerjassen zijn heel populair door hun “ingepakt” effect en je hebt ze dagelijks nodig. Damart heeft een breed gamma aan pyjama’s, slaaphemden, badjassen en kamerjassen die elegantie met comfort combineren.

113 artikelen
1
2
3
>
Nachtkleding

Pyjama’s, een comfortabele set voor excellentie.

’s Nachts houden we van een comfortabel gevoel en een grote bewegingsvrijheid. Het elastische en flexibele weefsel brengen een groot comfort in het dagelijkse leven. De fijne en lichte materialen met een zachte textuur, zoals fleece, een gaas in viscose of katoen met een print, helpen een optimale lichaamstemperatuur te behouden.

In de winter kan je rekenen op thermolactyl, een gepatenteerd materiaal van Damart dat een optimale thermische isolatie garandeert. Een pyjama zorgt ervoor dat je thuis warmer aangekleed bent, met een broek, sokken en warm ondergoed, zoals een babydoll.Het nachthemd, een vrouwelijke aantrekkingskracht

In de vorm van een maxihemd, is het nachthemd hét kledingstuk om te slapen of voor ’s ochtends, als we graag thuisblijven. Door zijn puur katoen, kan je het wassen en drogen in een oogwenk.

Voor meer elegantie, kan een nachthemd fantasiedetails hebben, zoals kant of een zijdezachte textuur. Damart presenteert nachthemden met gedrukte motieven zoals bloemen, bollen, strepen of geometrische vormen. ‘s Nachts zijn alle kleuren toegelaten.

Een nachthemd wordt ’s morgens gedragen met een badjas of een kamerjas, in de vorm van een korte jas, een lange vest of een kimono met ceintuur.