Home>Onze onderneming

 

Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten, ook ver buiten Benelux.


Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.

 

Het zalig gevoel : de toegevoegde waarde van Damart.

 

Sinds de ontdekking van de Thermolactyl, heeft Damart zijn technologische knowhow voortdurend aangewend voor de vernieuwing en de ontwikkeling van nieuwe gamma's textielweefsels.

Damart garandeert vandaag welbehagen en comfort, zowel in de zomer als in de winter : verfrissende vezels met Océalis®, een klimatiserend effect met Climatyl®, warmte met Thermolactyl®

Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken : rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.

Met 140 winkels en catalogi in de belangrijkste Europese landen, staat Damart zijn klanten nabij !

  

Adres

DAMART T.S.D. S.A.
Hoofdzetel: 23 Ijzeren Bareelstraat - B-7711 DOTTENIJS
Nº TVA BE 0401.259.504
Tel : 056 48 31 11
Fax : 056 48 96 26
Elektronisch adres : info.benelux@damart.com
Publicatiedirecteur : Filiep Blontrock