Kom interactief
shoppen

En als je nu eens live kwam
shoppen bij Damart?

Ben je klaar voor een nieuwe shopervaring? Bekijk onze uitzendingen live of via de replay op Youtube of damart.be. Ontdek de new arrivals en laat ze meteen in je mandje glijden. Een vraag voor ons? Stel ze tijdens de Live Shopping. Veel shopplezier!

WOENSDAG 8 MEI 2024

Te warm, ik? Nooit! 

Herbekijk de vorige uitzendingen

REPLAY VAN WOENSDAG 17 APRIL 2024

Nieuwe collectie Damart: stijl & comfort!    

Hoe draag je dit seizoen de bohemian stijl? Hoe combineer je levendige kleuren? Michelle legt het allemaal uit in deze live shopping.

REPLAY VAN WOENSDAG 27 MAART 2024

Klaar voor elk groot of klein evenement?   

Huwelijk, doop, communie of gewoon zin om er chique uit te zien. Michelle presenteert de mooiste en meest elegante outfits voor al je grote en kleine evenementen. Woon je lente- en zomerceremonies bij in stijl!

REPLAY VAN WOENSDAG 6 MAART 2024

Een wandeling maken, een frisse neus halen of helemaal niets doen?  

Wat is er beter dan een casual outfit, tussenseizoen ondergoed en comfortabele sneakers of mocassins om je klaar te maken voor de lente? Michelle heeft de mooiste outfits en de beste schoenen uitgezocht om naar buiten te gaan of om lekker te relaxen met Luigi. En omdat het weer nog steeds wispelturig is, draagt ze natuurlijk Evolutyl ondergoed!

REPLAY VAN WOENSDAG 14 FEBRUARI 2024

Onze Jeans Perfect Fit by Damart ! 

Om je mooi en goed te voelen, is de collectie Perfect Fit jeans, dé collectie die elk silhouet hertekent en zich aanpast aan je figuur, optimaal comfort biedt en dankzij de stretch een echt gevoel van bewegingsvrijheid geeft. Ook onze andere broeken met absoluut comfort komen aan bod. Michelle is overtuigd en legt je uit waarom, dus laat je ook verleiden! Bekijk snel deze live, er zijn nog meer verrassingen!