Schoenen

Stabiel, soepel, comfortabel, kwaliteits- en stijlvol, de damesschoenen uit de nieuwe collectie bieden het allemaal! Met hun op een luchtkussen gemonteerde binnenzool, garanderen ze een optimaal comfort zelfs na uren stappen. Sandalen, sneakers, mocassins of derby's, onze damesschoenen zijn klaar om met jou van het begin van de lente tot het einde van de zomer op stap te gaan.
Nieuw
Sandalen
Mocassins
Pantoffels

Als er één element in je outfit is waarbij comfort essentieel is, zijn het wel je schoenen. Van de zool tot de veter, mooie materialen en flexibiliteit zijn cruciaal voor een goed geplaatste voet, een eenvoudige aanpak zonder wrijving en pijn, zelfs na meerdere uren.Trendy schoenen in de stad en op het platteland.

Je moet ze nog maar zien en je wilt ze al aan trekken. De damesschoenen van Damart zijn tegelijkertijd elegant, trendy, praktisch en duurzaam, voor dagelijks gebruik op kantoor, in de stad of op het platteland. Het is gedaan met lang voor je dressing te staan en te kiezen wat je gaat dragen.

Onze schoenen zijn gemaakt van bestendig textiel en natuurlijke en edele materialen zoals koe leer, splitleder, lamsleer, geiten- of hertenleer, allemaal voor een maximaal comfort en extreme kwaliteit van onze producten.

Hierbij komen mooie details, een iriserende afwerking, grafische perforaties of zelfs sTntjes, waardoor je genoeg keuze hebt om de perfecte paar schoenen te vinden.

Merk op, bij sommige modellen is er een uitneembare lederen binnenzool bovenop luchtkussentjes, of het Damart Amortyl-system, in de vorm van een specifieke patch. Geplaatst ter hoogte van de hiel, absorbeert het schokken ten gevolge van het stappen, vooral op harde grond.Je pantoffels van Damart

zijn net zo beroemd als ons Thermolactyl-breisel, de Damart pantoffels zijn het plezier van veel van onze klanten. Het hele jaar door of doorheen de verschillende seizoenen bieden open of gesloten muiltjes, charentaises, laarsjes, ballerina's, pantoffels en indoor sokken bieden de voeten comfort en zachtheid.

Kies voor open of gesloten, dragen met blote voeten, met sokken of kousen, onze pantoffels zijn van leer, bont, gewatTrd of fluweel. Ze houden de voeten goed vast, respecteren ideaal de wreef om rugpijn te voorkomen en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen.

Schoenen of pantoffels, houd er rekening mee dat de meeste van onze modellen beschikbaar van maat 36 tot 42 om zich aan te passen aan elke voet.