70 JAAR, DAT MOETEN WE VIEREN!

ALLE EVENTS VOOR ONZE VERJAARDAG. AGENDA’S IN DE AANSLAG!

ONZE FASHION SHOW “70 JAAR”

Modeshows in feestelijke verjaardagskleuren. We verwennen jou en je vriendinnen met een glaasje bubbels en 20% korting op alle aankopen (korting 1 week geldig in de boetiek waar de Fashion Show plaatsvindt).

Waar en wanneer?
Vrijdag 15/09: Gosselies – Zaterdag 16/09: Olen
Dinsdag 19/09: Merksem – Woensdag 20/09: Mechelen
Donderdag 21/09: Waver – Vrijdag 22/09: Luik Belle-Ile
Zaterdag 23/09: Namen – Dinsdag 26/09: Brussel Anspach Woensdag 27/09: Anderlecht Westland - Donderdag 28/09: Woluwe

Uitzending op de schermen in de boetieks of online:
Van 11 tot 17/09: Gosselies en Olen
Van 25/09 tot 01/10: in Brussel Anspach, Anderlecht Westland en Woluwe
Van 18 tot 24/09: in alle andere boetieks

WEEKEND VAN DE KLANT

Geen verjaardag zonder toffe wedstrijd! Kras de kaart
– in je boetiek of online – en maak kans op fantastische prijzen!

CHOCOLATE DAYS

Kom langs in je boetiek en geniet van heerlijke Leonidas-chocolade. Sfeer, gezelligheid en feestelijke kleuren verzekerd! Psst… Je shopt de hele week lang aan -20%!

ONS VERHAAL SCHRIJVEN WE SAMEN

We staan zij aan zij, we doen alles voor elkaar, heel nabij…
Samen zijn we één. Vreugde en kleur, optimisme en goed humeur kenmerken onze 70 jaar. Jong en oud vindt bij ons plezier en verbondenheid.

Samen zijn we één. We schrijven een verhaal van stijl en comfort, van innovatie en feelgood. Gekenmerkt door warmte en liefde, want ons samenzijn voelt zo goed. 70 jaar samen, en ons verhaal is nog lang niet ten einde.

Bedankt.

70 JAAR VAKMANSCHAP

IN HET TEKEN VAN COMFORT

Thermolactyl mag 70 kaarsjes uitblazen, maar van grijze haren geen sprake. Generaties koukleumen, jong en oud, beroemdheden en nobele onbekenden: allemaal verloren ze hun hart aan Thermolactyl, geliefd om zijn bescherming tegen de kou, comfort en deugddoende warmte. In de loop der jaren kreeg onze warmste vezel een ware facelift: nieuwe technologieën, gerecycleerde vezels, nu nóg zachter, groener en vooral warmer.

KOUD, IK? NOOIT!

70 JAAR WARMTE EN NABIJHEID.
70 JAAR JIJ EN WIJ, JE EIGEN STIJL EN STEEDS MEER COMFORT.
70 JAAR SAMEN, KLAAR VOOR MORGEN.

Vandaag vieren we onze verjaardag.

Al verjaart op deze dag niet enkel Damart. Vandaag vieren we ons: jij en wij. 70 jaar comfort, warmte en feelgood. 70 jaar hand in hand, heel nabij. 70 jaar innovatie. 70 jaar wij met jou. 70 jaar samen. 

Het Damart-verhaal begint met drie hoofdrolspelers, drie vooruitziende broers: Jules, Joseph en Paul Despature. 

Samen beitelen ze aan de toekomst van de textielindustrie door in 1953 het eerste ondergoed met verwarmende eigenschappen te ontwikkelen. Daarvoor maken ze gebruik van innoverende vezels die bescherming bieden tegen de kou en die vocht afvoeren…. Damart en het al even mythische Thermolactyl worden geboren.
In de jaren die volgen, ondergaat Damart een flinke groeispurt. Breken met de tradities en de klant centraal zetten in het verkoopproces blijkt de sleutel tot succes. Damart is er voor iedereen: voor dames, heren en kinderen, voor jong en oud, voor huismussen en avonturiers, kortom voor iedereen die het wel eens koud heeft. Vandaag schrijven zo’n 2000 medewerkers verder aan het verhaal van Damart. Aan jouw verhaal met Damart. Aan een toekomst vol innovatie, steeds dichter bij jouw wensen, steeds dichter bij jou.

Onze passie? Van feelgood ons handelsmerk maken en onze kledij tot in de puntjes afstemmen op jouw wensen, of je nu maatje 36 of 56 draagt.

Comfort is bovenal een gezonde geest in een gezond lichaam, harmonie tussen body & mind. Mode ontwerpen waarin jij je goed voelt en jezelf kan zijn, betekent ook onze blik verruimen en verder kijken dan hetgeen de norm ons voorschrijft. We zien kledij - gaande van ondergoed tot dikke donsjas – als een tedere omhelzing. Het voorbeeld bij uitstek? Ons Thermolactyl: producten die aanvoelen als een tweede huid, die sensueel en sensorieel zijn, die je omhullen met hun zachtheid en je toch de ruimte geven om jezelf te zijn, zelfbewust en zelfzeker. Met jou in gedachten verleggen we, dag in, dag uit, de grenzen van de innovatie.

Thermolactyl, Climatyl, Evolutyl, Perfect Fit en Amortyl: ons team R&D is non-stop bezig om onze labels op punt te stellen. Als pionier van “smart textile” bundelt ons merk hoogwaardige technologie, stijl en comfort met slechts één doel voor ogen: unieke kledij maken die gezien mag worden. Onze comfortabele collecties kledij en ondergoed zijn een streling voor het oog, ze zijn even mooi als draagbaar, makkelijk aan- en uit te trekken en onderhoudsvriendelijk.

Nu we vandaag samen onze verjaardag vieren, werpen we ook een blik op de toekomst. Die toekomst zien we rooskleurig, een stralende toekomst vol warmte en optimisme.

Ieder seizoen bundelen we de krachten met jonge merken of grote ontwerpers (Chantal Thomass, Christian Lacroix) die ons inspireren met hun frisse blik en jouw geliefde Thermolactyl in een nieuw jasje stoppen. Zo krijgt ons iconische onderlijfje geregeld een moderne make-over. Damart heeft een hart voor de natuur. Met kwalitatieve kledij die lang meegaat, dragen we ons steentje bij aan een duurzamere mode-industrie. Duurzaamheid is voor ons meer dan zomaar een woord, we kiezen bewust voor daden: we gebruiken steeds meer gerecycleerde vezels, verlagen onze CO2-voetafdruk en stelden een Charter Verantwoord Aankopen op. Bouwen aan een stralende toekomst doen we niet alleen. We stomen de komende generaties klaar om zorg te dragen voor jou, voor ons, voor onze planeet. Bouwen aan een warme toekomst betekent ook zorg dragen voor de ander, dankzij onze Stichting On Senior’s Side die jong en oud samenbrengt. Samen gaan we verder.

70 JAAR PASSIE

VOOR ONZE KLANTEN

Dit jaar vieren we het vakmanschap, de expertise en creativiteit van Damart.
Hoog tijd om de dames en heren die van Damart
een uniek merk maken eens in de spotlight te zetten!


70 JAAR

GRAAG (GE)ZIEN

Wist je dat…

Damart in 1971 één van de eerste merken was die reclame maakte op tv? Daarmee ontstond ook de intussen beroemde slogan “Koud, ik? Nooit!”, die in één adem genoemd wordt met het merk en Thermolactyl.

Vandaag de dag belichten we in onze tv-spots de collecties Thermolactyl aan de hand van ludieke scènes, uit het leven gegrepen. Altijd met het vleugje humor waar we bij Damart om bekendstaan.

(Her)ontdek hier onze tv-spot!

70 JAAR INNOVATIE

DAMARTS MEEST ICONISCHE ARTIKELEN

Het merk bundelt een uitmuntende kwaliteit, expertise en jarenlange vakkennis.
Die toewijding levert stijlvolle, comfortabele collecties op.
Dit zijn de tijdloze klassiekers waar je altijd op kan rekenen!

I'm an image

LINGERIE “EXTREME STRETCH”

Een rekbare stof, licht en extreem zacht, die aanvoelt als een tweede huid en de naam “Climatyl” draagt. Omdat wij vrouwen enkel de beste lingerie verdienen!
Waarom nog twijfelen?

I'm an image

DE RECHTE JEANS

Een platte buik, modellerende snit en stretch voor meer comfort… Deze jeans hertekent het figuur in een oogwenk en biedt voldoende ruimte om vrijuit te bewegen! Bonus… Hij past bij elke stijl en alle looks.
Applaus voor de technologie!

I'm an image

SNEAKER

Het geheim achter deze sneaker? In de uitneembare, lederen binnenzool zit een pastille met een specifieke samenstelling, voor een schokdempend effect en een comfort zonder weerga.
Bravo aan de innovatie!

I'm an image

PYJAMA IN RIBFLUWEEL

Een Thermolactyl-pyjama in donzig ribfluweel. Een moderne, zachtroze snit en lekker veel elastaan om jou die deugddoende warmte te schenken waar ons Thermolactyl om bekendstaat.
Liefde op het eerste gezicht!