Kousen

Nieuwe sokken nodig ? Sokken zijn kledingstukken die vaak snel slijten door de wrijving met de schoenen en door de zeer regelmatige wasmachines. Comfort is het eerste keuzecriterium bij het kopen van sokken. Deze moeten in overeenstemming zijn met het seizoen, om te beschermen tegen de kou en de vochtigheid. Damart biedt heren sokken, zowel comfortabel als stevig met verstevigde punten en hakken.

14 u aangeboden artikelen
1
2
>
Kousen

Warme sokken voor de winter

Tijdens het winterseizoen zorgen de sokken voor een thermische isolatie die bescherming biedt tegen de kou. Damart biedt isolerende sokken gemaakt van hun kernmateriaal, ofwel van Thermolactyl. Dit materiaal kan worden gecombineerd met wol of fleece, voor skisokken.

Sokken kunnen, afhankelijk van de outfit, zichtbaar zijn. De Schotse draad biedt glans en weerstand voor stijlvolle herensokken. Voor mensen die last hebben van zware benen kunnen anti-vermoeidheid kniekousen een lichter alternatief zijn voor compressiekousen.

Hoe combineer je je sokken met je Outfit ?

Bij het dragen van een formele outfit, zoals een pak, is het essentieel om sokken te kiezen in dezelfde kleurtonen als de broek en schoenen. Bij een te contrasterende kleur, trekken de sokken alle aandacht aan, terwijl deze zich moet mengen met de onderkant van de outfit. Mannen geven vaak de voorkeur aan klassieke en tijdloze tonen zoals antracietgrijs, heide, taupe, marine, beige of zwart.

Welke print voor de Heren sokken ?

Soberheid is geschikt met kleine patronen zoals geometrische vormen. Om een scheutje kleur toe te voegen, is de ruitvormige jacquard een must-have voor sokken.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK