Juwelen

Op zoek naar een ketting om een topje op te vrolijken ? Het sieraad is een accessoire die een outfit vrolijker en vrouwelijker maakt. De ketting kan worden gecombineerd met een armband, oorbellen of een ring. De trend is echter om zijn sieraden te associëren met gekleurde kralen of verschillende tinten metalen. Damart biedt damesjuwelen, zoals verstelbare halskettingen van verschillende lengtes om naar eigen wens te dragen.

6 u aangeboden artikelen
Juwelen

Hoe kies je een vrouwensieraad uit ?

Als je van gouden sieraden houdt, zijn kostuumjuwelen mooi ombij iets casual te dragen, voor een moderne en chique look. De ketting is een sterk stuk in een basic look. Het geeft de extra touch aan een monochrome outfit door licht toe te voegen.

Het juweel kan verfraaid worden met pellets, bedels, ronde pompons van draden of cilindrische kralen in kleuren als koraal, wit, blauw, groen of roze ... Ook geometrische hangers zijn helemaal van deze tijd en geven een trendy look.Welke criteria voor het kiezen van een ketting?

De lengte is bepalend voor de look van het sieraad. Alle lengtes zijn trendy. De halsketting is een ketting met een zeer vrouwelijke kant, die kan worden aangepast voor meer comfort. Hij gaat goed samen met een t -shirt met een ronde hals om een extra touch aan de halslijn toe te voegen. De middellange ketting van ongeveer 40 tot 50 cm, is een veelzijdig juweel dat onder alle omstandigheden kan worden gedragen, met allerlei T-shirts. De lange ketting is een lange ketting van 70 cm lang, die kan worden geassocieerd met een vloeiend topje.

Wat te kiezen tussen de metalen soorten wit goud of geel goud? Wit goud is goed geschikt voor huidtinten die koude kleuren goed doen, zoals blauw, fuchsia roze, citroengeel, terwijl geel goud meer geschikt is voor mensen met een matte teint en die warme kleuren dragen, zoals rood, kaki, mosterd ... Rose goud is een trendy metaal soort dat bij alle huidtypen past.