Home>Onderkleding>Dames>T-shirts, topjes, caraco's
T-shirts, topjes, caraco's

Onderhemden, topjes en T-shirts met korte en lange mouwen voor dames

Zoek je onderkleding die zacht is voor de huid en een juiste warmte reguleert? Zowel als T-shirt, topje of tanktop, dit soort kledingstukken wordt elke dag gedragen om de lichaamstemperatuur te controleren. Door de fijne en elastische stof, wordt dit aanspannend aan het lichaam gedragen, in alle discretie. Vrouwelijk als deze topjes zijn, kunnen ze satijnen afwerkingen of kanten details hebben, voor een elegant en verfijnd effect. Damart heeft een groot aantal modellen aan tops, tanktops en T-shirts met lange en korte mouwen, in alle kleuren, effen of met een print, van maatje XS tot XL.

57 u aangeboden artikelen
1
2
...
5
>
T-shirts, topjes, caraco's

Thermolactyl, de basisstof voor warm ondergoed

In de winter wordt aangeraden om meerdere laagjes aan te trekken om de lichaamswarmte te behouden. Met een stof als thermolactyl, werkt het ondergoed als een thermische isolator en zorgt het voor bescherming tegen de kou. Het verwarmt de stijl om de lichaamstemperatuur te behouden, zelfs als de thermometer zakt. Damart presenteert modellen met korte of lange mouwen voor alle klimaatvariaties. Daarnaast heeft het merk een sportief gamma met kledij die zowel ademt als isoleert, om het zweten tegen te gaan.

Tops en vrouwelijke tanktops

Ondergoed kan van katoen, weefsel of modal gemaakt zijn. Deze stoffen zijn elastisch om de huid te laten ademen en om mee te bewegen. T-shirts, tanktops en tops zijn basisstukken in je kleerkast, die verkrijgbaar zijn in effen kleuren of met prints, voor een gegarandeerd modieus effect.

Wij vrouwen houden van verfijnd en tegelijk elegant ondergoed met kanten, netstoffen, of satijnen afwerkingen in een ronde hals of V-hals en ook bij bretels … Damart heeft elegante en comfortabele tops in neutrale tinten of pop.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK