Home>Dames>Afdelingen>Andere Accessoires
Andere Accessoires

Wil je jouw outfit vervolledigen met accessoires voor een trendy en moderne look? Een accessoire levert het voordeel dat het een outfit compleet maakt en een vleugje elegantie geeft. Naast sieraden kan je ook sjaaltjes, riemen, handschoenen, hoeden en zelfs strandaccessoires gebruiken. Damart biedt accessoires voor een warme, hartelijke stijl met veel vrouwelijkheid.

51 u aangeboden artikelen
1
2
...
5
>
Andere Accessoires

Accessoires voor het winterseizoen

Vanaf de eerste herfstkoude beginnen we ons te kleden in laagjes voor extra warmte. Bij een lichte parka, een denim jas, een bomberjack of een lichte trenchcoat past natuurlijk niets zo goed als een sjaal.

Het materiaal is licht en eventueel bedrukt. Een stola is groter van formaat en bestaat in verschillende prints: strepen, stippen, bloemen, allerlei vormen... Dit accessoire kan gemaakt zijn van synthetisch of natuurlijk materiaal zoals katoen of zijde. Soms met fantasievolle details zoals glansgaren, pareltjes, pompons of een geplooid effect. In de winter houdt de wollen sjaal je warm en geeft hij je look een boost.

Vergeet je je paraplu steeds weer, dan is een waterdichte hoed gemakkelijk in de handtas te stoppen. Het is ideaal voor een verfijnde look en om je haar te beschermen. Nu kan je een jas zonder kap nemen, als je dat wil.

Wanneer de temperatuur daalt, zijn handschoenen een onontbeerlijk accessoire. Aangenaam zacht kunnen handschoenen mooie details hebben, zoals knopen voor meer elegantie.De accessoires voor het zomerseizoen

In de zomer zien we er graag stralend uit met een moderne outfit. Op een witte broek of jeans is een riem de minimale afwerking met maximum effect. Een leren riem met grote perforaties past bij elke lichaamsvorm. Licht en luchtig op het strand zijn accessoires zoals een kaftan of pareo.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK