Home>Schoenen>Heren>Pantoffels, muiltjes
Pantoffels, muiltjes

Pantoffels en instappers voor heren

Wat is het heerlijk om na een lange werkdag je pantoffels te kunnen aantrekken! De herfst-wintercollectie pantoffels voor heren van Damart telt heel wat gevoerde pantoffels en instappers. In textiel, wol of zelfs Thermolacty, ze zullen je voeten warm houden, wat uw warmtebehoefte ook is.

12 u aangeboden artikelen
Pantoffels, muiltjes

De ideale huisschoenen, sommigen trekken hun pantoffels graag aan zodra ze thuiskomen. Anderen dragen ze zo graag dat ze ze niet meer uittrekken, tenzij het echt moet.

Wat pantoffels betreft, denken we minder aan elegantie en vooral aan comfort! En wie comfort zegt, zegt de ideale temperatuur. Pantoffels die aangenaam zijn in de zomer, zijn dat niet noodzakelijk in de winter. En die van Jan, die altijd ijskoude voeten heeft, zijn mogelijk niet geschikt voor Paul, die makkelijk zweet.Pantoffels of instappers? De eerste keuze die je moet maken, is hoeveel steun je wilt.

Instappers zijn makkelijk aan en uit te trekken door de vrije hiel en geven je een gevoel van vrijheid. Maar we moeten toegeven dat ze niet altijd even handig zijn als je vaak de trap op en af moet of als je actief bezig bent in huis. Ben je een hyperactief type of draag je liever iets dat vast om je voet zit, geef dan de voorkeur aan een pantoffel waar je hiel mee in zit.Gevoerde pantoffels of niet? En gevoerd met wol of Thermolactyl?

Zoals je ziet, bestaat de herfst-wintercollectie herenpantoffels vooral uit gevoerde modellen. Onze 65 jaar ervaring in textieleigenschappen zorgt ervoor dat we werken met verschillende voeringen en vullingen, met verschillende niveaus qua zachtheid en warmte. Splitlederen pantoffels met een laagje wol binnenin, voeringen in Thermolactyl, ze passen zich aan jouw specifieke thermische behoeften aan. Onze gevoerde, en tegen geurtjes behandelde pantoffels bieden je een warm en zacht comfort zonder ongemakken!

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK