Home>Onderkleding>Dames>T-shirts zonder mouwen
T-shirts zonder mouwen

Hemdjes, tops en onderhemden voor dames

De mouwloze hemdjes en topjes van de nieuwe collectie doen je smelten met hun fijne of brede bandjes. Je vindt ze in Thermolactyl of katoen en ze verzekeren de optimale temperatuur voor je lichaam. Ontdek hun fijne kanten details en hun mooie prints.

23 u aangeboden artikelen
1
2
>
T-shirts zonder mouwen

Onderhemden, in de volksmond ook wel eens ‘onderlijfjes’, vind je tegenwoordig in alle modellen en stijlen. Kies jij voor een hemdje of een topje om je deze winter warm te houden? We maken je wegwijs.Hemdjes voor dames

Sommigen noemen ze ook knipogend een ‘marcelleke’, ook al hebben ze niets meer te maken met de tijd waarin ze werden gedragen door de magazijniers van de Parijse Hallen. Wist je dat ze voor het eerst werden gedragen in de 19e eeuw door de kistendragers die ze erg op prijs stelden, omdat de wol hun borst lekker warm hield terwijl hun armen vrij bleven om vlot te kunnen werken?

Vandaag vind je deze mouwloze maillot in alle damesondergoedcollecties. Op de huid gedragen, houden ze onze lichaamstemperatuur vast, ongeacht de buitentemperatuur.

De tijden waarin je ze alleen vond in wit, huidskleur of zwart liggen gelukkig ver achter ons. De nieuwe collecties stralen met hun prachtige kleuren. We zien zelfs luipaardprints. De hemdjes zijn zo mooi geworden dat we ze deze winter, net als in de zomer, ook graag dragen onder een "wollen cardigan of vest.

Wij gaan door de knieën voor de nieuwe hemdjes in Thermolactyl. Met hun kanten bandjes zijn ze zo elegant dat we bijna zou vergeten dat we ze in de eerste plaats kozen om ons warm te houden. En jij?Topjes

De term ‘top’ of ‘topje’ wordt gebruikt voor hemdjes met fijne bandjes. Ze sluiten aan op de huid of vallen los en hebben alle kenmerken van lingerie. De eenvoudigste hebben een sportieve look, maar je vindt ze evengoed met kanten details en mooie prints. Ze zorgen voor een vrouwelijke fantasietoets in je winteroutfits.

Ontdek alle tops en hemdjes van de nieuwe collectie onderhemden. Of ze nu van Thermolactyl of katoen zijn, ze houden je heel de winter warm!

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK