Home>Wellness>Comfort>Lendengordels
Lendengordels
10 u aangeboden artikelen
Lendengordels

Accessoires om de gewrichten te beschermen

Sommige mensen hebben vaak terugkerende pijn in hun handen of knieën. Onze accessoires kunnen je elke dag helpen zonder dat je medische hulpmiddelen nodig hebt. De orthese is een hulpmiddel voor spierondersteuning, zonder verlies van flexibiliteit of handbeweging. Een polsbeschermer ondersteunt je spieren, houdt je hand soepel en mobiel. Het zachte materiaal kan ideaal zijn om warmte vast te houden en het kan flexibel ondersteuning verlenen.

Knieën kunnen ondersteuning nodig hebben bij het lopen of opstaan. Kniebeschermers kunnen de beenbewegingen bevorderen door de knieschijf te ondersteunen. De soepele stof met platte naden laat de huid ademen. Met zelfhechtende strips regel je heel precies zelf de spanning.

Ook de schouders zijn vaak gevoelig voor pijn en reuma. Door koude kunnen de spieren in de bovenrug aanspannen. Dankzij Thermolactyl blijven je gewrichten warm.Accessoires om de rug te ondersteunen

De lumbale zone kan pijn doen zowel 's morgens bij het opstaan als 's avonds, bij het wandelen, tuinieren, autorijden... Een wandelgordel kan helpen om de taille soepel en stevig te ondersteunen. De stretchstof kan worden aangevuld met flexibele of stijve baleinen.