Home>Heren>Afdelingen>Pulls, Gilets, Sweaters, Polarvesten
Pulls, Gilets, Sweaters, Polarvesten

Pulls & vesten mannen

Heb je een warme trui of vest nodig? Een trui is een centraal kledingstuk voor de kleerkast van een man dat vaak gebruikt wordt met een hemd of een trui met turtle neck. Relaxed, casual, chic of elegant, een trui kan verschillende stijlen aannemen op dagelijkse basis. Damart heeft een grote collectie truien, vesten of sweaters voor mannen, om de koude winterdagen te trotseren, van maat S tot XXL.

9 u aangeboden artikelen
Pulls, Gilets, Sweaters, Polarvesten

Welke stof voor een trui voor mannen?

In structuurgebreide stof, crepe de chine, katoen of wol, een trui en een vest zijn essentiële kledingstukken voor een man. De modekleuren voor mannen blijven heel klassiek, zoals marineblauw, bordeaux, grijs, lichtblauw, … Als je voor één kleur gaat, kan je ook kiezen tussen strepen of een contrasterende stiksteek om meer reliëf te creëren. De elegantie van een trui kan in het mannelijke aspect zitten, door verschillende kleuren of tijdloze prints.

Thermolactyl, het sleutelmateriaal voor een mannentrui

Thermolactyl, ontworpen door Damart, zorgt voor een thermische isolatie bij een jas, ideaal voor heel de dag. Je kan hem combineren met synthetische, gebreide stof of wol, voor een comfortabel en goed gevoel.

Trui of vest: wat kiezen voor een man?

Een gilet met knopjes, die je makkelijk kan aantrekken, wordt gebruikt met een hemd voor een klassieke en tegelijk elegante look. Als basisstuk in een kleerkast, past een trui bij een jeans of een jas en een formelere broek. Een trui kan een rits aan de hals hebben, die zich aanpast aan de outfit en de gelegenheid. Afhankelijk van het lichaamstype, kan een trui aanspannend of los gedragen worden. De trui met turtle neck is ideaal voor een warmer gevoel en een betere thermische isolatie.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK