Home>Heren>Afdelingen>Pulls, Gilets, Sweaters, Polarvesten
Pulls, Gilets, Sweaters, Polarvesten

Pulls & vesten mannen

De pulls en vesten van de nieuwe herfst-wintercollectie, onmisbaar op de koudste dagen, bieden je thermisch comfort en een elegante look. We houden in het bijzonder van de nieuwe pulls met V-hals en vesten in zachte, chique lamswol (lambswool). En voor wie het nog warmer wilt hebben, zijn er sous-pulls in Thermolactyl en fleece!

10 u aangeboden artikelen
Pulls, Gilets, Sweaters, Polarvesten

Pulls en cardigans voor ieders smaak

Een pull of vest kan van pas komen op een frisse zomeravond, maar zodra de herfst voor de deur staat worden ze onmisbaar.

Om het ‘koude seizoen’ elegant door te komen, stellen onze stylisten je klassieke of zeer trendy knitwear voor in een waaier van kleuren, effen of met print. En stuk voor stuk hebben ze als pluspunt de techniek van Damart, die je thermisch welzijn garandeert ongeacht de buitentemperatuur.Hoe kies je een pull?

We kunnen het niet genoeg herhalen, het is belangrijk om je pull te kiezen in functie van je lichaamsbouw. We moeten er niet om liegen: fijne pulls en rolkraagmodellen zijn prachtig op een slanke of gespierde torso. Wie wat ronder is, staat perfect met een iets losser model om dat kleine buikje perfect te camoufleren.Een chique pull, kan dat?

Uiteraard! Een pull is perfect geschikt voor een formele outfit, maar wat je absoluut moet vermijden is te werken met laagjes! Draag er liever een effen beige of zwarte blazer op. Een blazer staat prachtig op bijvoorbeeld een grijze Thermolactyl-rolkraagpull.

Ontdek ook de pulls met V-kraag in lambswool, beschikbaar in gevlamd rood, beige, blauw of grijs. Ze passen perfect bij hemden, zelfs met prints, en hun prijs is echt zacht.Een pull om in te ontspannen

Om te tuinieren of om lange herfstwandelingen te maken in de natuur, raden we een comfortabele, ruime pull in wol of fleece aan. Op een jeans of ribfluwelen broek, zal hij je warm houden zonder je bewegingsvrijheid te beperken.

Fantasiepulls met een kraag met rits zitten ergens tussen formeel en relaxed. Laat je de kraag open om je hemd te tonen, dan kan je hem gerust dragen op kantoor. Houd je de rits toe tot aan je kin, dan is hij eerder voor het weekend en voor vrijetijdsactiviteiten.Praktisch: een cardigan

Een cardigan wordt vooral op prijs gesteld omdat je hem zo makkelijk kan aantrekken en weer uittrekken. Een wollen cardigan met knopen is erg modieus. Hij biedt een vleugje vintage en staat prachtig op een hemd of een zwart of wit T-shirt. Onze nieuwe collectie telt een paar prachtige cardigans in lamswol! Laat je verleiden...

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK