Home>Dames>Afdelingen>Accessoires
Accessoires

Wil je wat pit geven aan een outfit? Accessoires behoren tot de elementen die warmte, glans of kleur aan een look kunnen toevoegen. In de winter warmen ze je op met stijl en maken ze je look verfijnder en vrouwelijker. Damart biedt trendy accessoires die elke dag gedragen kunnen worden voor een extra touch vrouwelijkheid.

71 u aangeboden artikelen
1
2
...
6
>
Accessoires

Accessoires klaar om te dragen, must-haves tijdens alle seizoenen

In de winter of in het midden seizoen, dragen we graag een sjaal, van zijde of met glimmende draden. Om te matchen met een parka of een spijkerjas kan een stola omslagdoek heel fijn zijn. Met bloemrijke patronen, strepen, kralen of pompons voegen deze details kleur toe aan de outfit. De handschoenen en de waterdichte hoed maken deel uit van de uitrusting tegen het slechte weer van de winter.

De riem is een element die het mogelijk maakt de taille te markeren en om meer steun te bieden aan een wat te grote broek. Een riem is geperforeerd en kan van gladleer zijn of gevlochten zijn. Een riem kan worden gedragen als een chique accessoire met jeans of witte broek. De handtas is eveneens een belangrijk element van een outfit, in de vorm van een buidel, een mandje of een portemonnee, afhankelijk van de gelegenheid.Sieraden voor meer fantasie in een outfit

De juwelen behoren tot de favoriete accessoires van vrouwen voor meer glans. In goud, zilver of rose... een ketting kan verschillende lengtes hebben. De halsketting kan met een klein hangertje worden gedragen. Een lange halsketting kan net zo goed met een blouse, een tuniek of een top. De trend is momenteel de ketting met meerdere lagen, ook te vinden gemaakt van nylondraden. Voor de zomer worden veelkleurige parels gewaardeerd voor het toevoegen van kleur aan het gezicht. We kunnen de kettingen matchen met armbanden, oorbellen en versierde ringen.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK