Technische en elegante kledij voor mannen

Damart is al 65 jaar! So what? Het merk heeft niets meer te bewijzen en stelt een mode voor die zich aanpast aan elke man. Hemden, polo’s, broeken, pyjama’s, ondergoed en nog veel meer! In de nieuwe herfst-wintercollectie vind je technische en elegante kleding die aan al je eisen voldoet. Thermisch comfort verzekerd voor elk moment van de dag!
Voor elke gelegenheid
T-shirts & polo's
Basics en toch chic
Pyjama's
Zomerdromen
Pyjama's

Al 65 jaar weerklinkt de bekende slagzin “Damart…Thermolactyl” en we hebben nog steeds die passie voor innovatie.

Als voorloper in intelligent textiel hebben wij voor de heren hemden, broeken, pulls, mantels, pyjama’s en ondergoed in de beste materialen en op basis van de nieuwste technologieën.

Onze specialiteit: thermisch comfort

Of het nu is om buiten te werken, om op een kantoor met airco te werken of om te genieten van een herstellende nachtrust, de thermische regeling van het lichaam is van essentieel belang voor je comfort, op elk moment van de dag. Bij Damart zijn we ons er terdege van bewust dat de behoeften aan warmte niet voor iedereen en niet voor elk moment dezelfde zijn. Daarom werken wij met intelligent textiel.

Intelligent textiel in onze mannencollecties

Onze R&D-teams werken voortdurend aan onderzoek naar de beste materialen en technologieën, om een mooie look en welzijn te garanderen. De meeste van deze technologieën zijn gepatenteerd en de producten met specifieke voordelen dragen een label.

Je kent wellicht allemaal de kleding en het ondergoed in Thermolactyl voor mannen en hun verwarmende eigenschappen? Wist je dat de tegengestelde technologie ook bestaat, maar dan onder het label Ocealis? De kleding met dit label houdt je dan weer lekker fris. En in het typische Belgische regenweer hou je het droog met parka’s In onze catalogus ontdek je nog meer labels.

Je hebt het al begrepen, een Damart-herenkledingstuk kiezen, is kiezen voor intelligent textiel zonder echter in te boeten aan elegantie! Ontdek onze nieuwe mannencollecties ‘So Chic’ met hemden, pulls broeken, donsjassen, ondergoed, ...

 
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK