Technische en elegante kledij voor mannen

Voor de heren biedt Damart een herencollectie met trendy modellen en eigentijdse must haves. Overhemden, polo’s, pyjama’s, ondergoed... ook voor dit seizoen is er ruime keuze.
Voor elke gelegenheid
T-shirts & polo's
Basics en toch chic
Pyjama's
Zomerdromen
Pyjama's

Al 65 jaar weerklinkt de bekende slagzin “Damart…Thermolactyl” en we hebben nog steeds die passie voor innovatie.

Damart-kledij : waar comfort samengaat met stijl

Een dressing, die moet constant onderhouden worden en vernieuwd om mee te zijn met zijn tijd. In onze nieuwe lente/zomer collectie vind je modieuze basics en tijdloze klassiekers. Ga op ontdekking en laat je verleiden !

Onze specialiteit : comfort

Een buitenactiviteit, een dag op bureau of gewoon genieten van een goeie nachtrust, dat doe je steeds in kledij waarin je je goed voelt ! Een optimale comfortbeleving vind je in de perfecte snit van onze vrijetijdskledij, een overhemd of een polo in katoen en warme onderkleding in Thermolactyl.

Slim textiel in onze herencollecties

Al sedert 1953 staat Damart voor vernieuwing en stopt onze zoektocht naar intelligent textiel niet. Voor de heren hebben wij overhemden, pantalons, pulls, pyjama’s en onderkledij in topmaterialen en goedzittende modellen vervaardigd met actuele toptechnologie.

Ja, inderdaad, kiezen voor Damart-herenkledij, is kiezen voor intelligent textiel zonder te moeten inboeten aan stijl en comfort !

 
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK