Home>Onderkleding>Dames>Onderkleding : Dames>T-shirt korte mouwen met glanseffect Thermolactyl Bioactif®
T-shirt korte mouwen met glanseffect Thermolactyl Bioactif®
Zoom
Andere foto's bekijken
T-shirt korte mouwen met glanseffect Thermolactyl Bioactif®
thermolactyl.png thermolactyl-degre_03-nl.png
12,50 €
24,99 €
- 50%
Kleur :
Maat :
Aantal :
+
-
fp-ajout-panier.png In winkelmandje plaatsen
004.gif044.gif
Omschrijving
Thermolactyl Bioactif® zacht en fijn
(Wit : 67% Thermolactyl® acryl, 25% polyester, 8% andere vezels / Kleuren : 85% Thermolactyl® acryl, 15% andere vezels). Warme, superzachte stof, voelt aan als een tweede huid, past zich aan aan uw inspanningsniveau zodat u het nooit te koud of te warm heeft. Laat de huid ademen en droogt snel. Donzige binnenzijde.

WEB ONLY Ref. 74144 : Terracotta
Een warm gevoel én een stijlvolle look, dat kan ! Dit T-shirt voor dames heeft een eigentijds karakter dankzij het rekbare biesje aan de hals en de delicate afwerking met glansdraad. Deze Thermolactyl® onderkleding is gemaakt uit heel licht en fijn tricot, dat miljoenen isolerende luchtbelletjes vasthoudt, voor een perfect warmtegevoel. Laat de huid ademen. De binnenzijde is licht geruwd voor nog meer warmte en zachtheid. Bioactif T-shirt voor dames : nieuwe intelligente stof die interageert met het lichaam. Thermoregulerend, past zich aan uw inspanningsniveau aan !

- Niveau 3 : zachte warmte.
- Korte mouwen, ronde hals.
- Lengte 68 cm.
- Kleuren : 85% Thermolactyl® acryl, 15% andere vezels.
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK