Heren

Mannen waarderen het ook om kwaliteitskleding te dragen door de knowhow die ze gedurende meerdere decennia hebben opgedaan. Daarom biedt Damart zijn kleding, ondergkleding en nachtkleding, voor hen allemaal, gaan ze nu sporten, naar de stad of naar het platteland.
Nieuw
Mantels en vesten
Nachtkleding
Onderkleding

Damart, mannelijk of elegant

Een mannelijke dressing is vaak eenvoudiger dan een vrouwelijke kledingkast. Minder gevarieerd en minder accessorized - zelfs al hangt het af van geval tot geval - het bestaat vooral uit truien, t-shirts en hemden, samen met jeans en shorts.

Gelukkig, voor het respect van de persoonlijkheid en voor het plezier van elkeen, zijn al deze items beschikbaar in verschillende modellen en kleuren, en ook met verschillende prints en stoffen.

Een T-shirt zonder mouwen in Thermolactyl® en hemd in popeline voor de frisse ochtend, broek in stretch katoen, V-hals trui in linnen, maar ook een gestreepte poloshirt in piqué breiwerk en een t-shirt in licht katoen, alle combinaties zijn mogelijk om iedereen toe te laten de zomer met zoveel mogelijk comfort door te brengen.Comfortabele onderkleding en nachtkleding voor heren.

De categorie heren heeft nog vele andere interessante items. Dit is vooral het geval bij onderkleding, lange onderbroeken, onderbroeken, boxers, maar ook kousen en t-shirts met of zonder mouwen, met of zonder Thermolactyl®, het befaamde breisel.

Revolutionair in zijn samenstelling, het ondersteunt mannen, in hun zoektocht naar huidvriendelijk kledingwelzijn en dagelijkse warmte als dat nodig is.

Tot slot zou het zonde zijn om ze te vergeten, de kousen of half lange kousen voor heren in katoen, modal katoen of Schotse draad, ze bieden onmiddellijk en doeltreffend comfort bij transpiratie en wrijving.

Werk je buiten of woon je zelf in de zomer in een vrij koele, winderige of vochtige regio? Ontdek de 5 gradaties van warmte Damart Thermolactyl®. Voor een omgeving van +20 ° tot -20 ° passen ze zich aan je behoeften voor een modulair en instant warmte-effect. Integendeel, het Feel Fresh-assortiment biedt ademende eigenschappen, om transpiratie te beperken en frisheid te brengen.

 
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK